12 entry daha
  • komut çalıştır özelliği ile, #150949669 şu entryde anlattığım komut aracını birleştirerek, tek tıkla çeşitli klavye, mouse, tıklama vs makro işlemlerini yaptırabileceğiniz açık kaynak kodlu bir yazılım.

    ben mesela android studio üzerinden - live templateleri tek tıklamayla otomatik yazdırmayı sağlıyorum. bu sayede baya bir verimlilik kazanmış oluyorum. şiddetlede tavsiye ederim.

    çalışma mantığıda, android cihazınızı, pcnizin aynı wifi ağına bağlıyorsunuz. pc ile android cihazını eşleştiriyorsunuz. sonra yapmanız gereken tek şey yazdığım entry'de yer alan aracı yüklemek. sonuç; tek tıklamayla ekrana bir componentin tema kodunu yazdırmış oluyorum.

    mesela aşağıda ki kodu tek bir butona tıklayarak ide'de otomatik yazdırmış oluyorum. bunu daha komplex örnekler için hayal edebilirsiniz.

    ///[$classname$] - $description$
    class $classname$ {
    ///[$classname$] - constructor.
    const $classname$();
    }

    başka neler yapılabilir? mesela şirkette destek elemanısınızdır, şirketin adresini, iletişim bilgilerini her maile ekliyorsanız bunu tek tıkla ekleyebilecek bir komut yazabilirsiniz.

    ya da steam deck denen naneyi bu araçla az kurcalayarak yapabilirsiniz, ya da kullandığınız bir uygulamanın kısayollarını buna atayabilirsiniz, vs vs.
3 entry daha
hesabın var mı? giriş yap