6 entry daha
  • yepisyeni ve şukela olacağına kesin gözüyle baktığım folk/akustik albümleri "*the arcane dominion"ın çıkış tarihini 10 nisan 2009 olarak belirlemiş grup! gel de şimdi o zamana kadar bekle bekleyebilirsen... chrigel glanzmann abimiz albüm hakkında "bu albüm saf bir gaulish mitoloji konsept albümü olduğu için, albüm kapağını da ona uygun yapmak istedik. kernunnos kelt mitolojisindeki en önemli ve merkezi karakterlerden biri. biz de bu figürü albüm kapağında kullanarak, albümün eski mitolojik içeriğini ve müzikal altyapısını temsil etmesini istedik." tarzı konuşmuştur. söz konusu albüm kapağı için:

    http://www.flickr.com/…hotos/7704121@n02/3213262366

    ve haberin tamamı için:

    http://www.nuclearblast.de/…ent=newsdetail&nid=2810

    albümde vokalleri ise hurdy gurdy'ci ablamız anna murphy (ne ablası, yirim onu) üstlenecekmiş. ayrıca faun'dan oliver s. tyr ve primordial'dan alan nemtheanga da katkı sağlayacakmış. gerçekten ilginç bir çalışma olacağa benziyor. çok heyecanlıyım ulan sözlük!

    birşey değil bi de bu adamlar sonra *visions'ı çıkaracaklar daha. bu sene baya bi eluveitie dinleyeceğiz anlaşılan... o zamana kadar slania ve spirit'e devam!
115 entry daha
hesabın var mı? giriş yap