265 entry daha
  • ülkenin neden ileri gitmeyeceğini gösteren sahildir. şöyle bir araştırma yapsan oraya gidip oturanların en az %95'i muhaliftir. ülkenin durumuyla alakalı kırk tane sayar. yapılanlara, edenlere isyan eder. ancak bir çoğu toplumsal yaşamın ne olduğundan haberi olmayan andavalın teki farkında değil. bu işte ülkenin içler acısı halinin resmi.

    bisiklet yolundan yürüyen sığırlar mı dersin, yanında getirdiği jbl ile kendi saçma müziğini herkese dinleten mi dersin, her türlü başkasının huzur hakkını içine eden tiplerin buluşma noktası.

    sahile ineyim iki oturayım kafa dinleyeyim diyorsanız mümkün değil. köpeklerini birbirlerine havlatıp ortalığı inleten gerizekalı sorumsuz hayvan sever olduğunu idda eden duygu mastürbatörleri bir yanda, bok gibi sesi ve sikik gitarıyla kulağınızı tırmalayan aptallar bir yanda.

    2023 yılında bu ülkenin insanın çoğu başkasının hakkına, özgürlüğüne tecavüz etmemesi gerektiğini öğrenmedi. bilerek bu tecavüzü yapanlarana zaten yobaz diyoruz da, yaptığı sığırlığın farkında olmayan gerizekalılar ne olacak?
19 entry daha
hesabın var mı? giriş yap