818 entry daha
  • baştan sona yenilenmesi gereken parti

    son seçimler göstermiştir ki;

    1. sosyal medyada şov yapmak işe yaramıyor. bizzat mahallelere gireceksin. insanlarla birlikte olacaksın ve bunu en uçtaki yerlere kadar yapacaksın. teşkilatın halkını çok iyi tanıyacak ve sen de teşkilatını halkına çok iyi tanıtacaksın.

    2. seçimde olağanüstü örgütleneceksin.
    a. seçmen öncesi listelerini sorgulayacaksın. gerekirse tüm muhtaralar gideceksin. parmak boyasını geri getirmek için çok çaba sarfedeceksin. gerekirse meclis önünde protesto eylemleri yapacaksın, ysk önünde kamp yapacaksın. meclise sürekli kanun teklifi vereceksin....
    b. her seçimde her okulda gövde gösterisi yapacaksın; her okulda en az iki avukatın olacak. her sandıkta en az 2 görevlin olacak.. teşkilatlanman çok ciddi ve çok örgütlü olacak.

    3. sosyal medyada atıp tutmayacaksın, kendine propaganda yapmayacaksın. oy beklediğin insanlar seni orada takip etmiyor. söylemlerini bizzat herkese ulaştıracaksın. mitingler yapacaksın. esnafla buluşacaksın. çarşı pazar gezeceksin. insanları dinleyecek kendini insanlara anlatacaksın. genel merkezde hiç olmayacaksın. sürekli havayı koklayacaksın.

    4. hükümetin attığı her adımı sorgulayacaksın. belgelerle ispat edeceksin. reklam panolarına, belediye otobüsü ekranlarına, metrolara koyacaksın. herkesin görmesini sağlayacaksın.

    edit. aha işte 4 numara için size büyük örnek. olm bak çok taze fırsat geldi işte ayağınıza. kullanın yahu bunu:
    bedava doğalgaz balonunu; tüik'in enflasyonu nasıl hesapladığını, bu düşük enflasyon ile aylık 10 bin lira alan 20 bin alan 30 bin alan memurun-emeklinin önümüzdeki 6 ay boyunca kaç para az zam alacağını, alsında bu paranın katbekat onların cebinden çıkacağını, kaç para kesilmiş olacağını, bu kesintiyi erdoğan'ın yaptığını....bas bas bağırın abi.
    bröşür yapın, kısa video yapın, afiş yaptırın... her yere koyun abi. bağcılar'a, eruh'a, yozgat'a, erzurum'a...her yere koyun. gizli saklı dağıtın gerekirse, evlerin önüne bırakın, dur-kalk trafikte dağıtın...
    ama yapın bunu amk ya.
    yapın.
    yapamıyorsanız sizin de amk!
441 entry daha
hesabın var mı? giriş yap