63 entry daha
  • 1. rusya beyaz bir ulus değil. amerika’da beyazlık prostestan nordik uluslar veya anglosaksonlar için kullanılmıştır. katolik irlandalılar bile beyaz sayılmıyordu. avrupa’daysa ruslar zaten alt ırktı ve beyaz sayılmıyordu.

    2. kimse rusya’ya beyaz olduğu için saldırmıyor (nitekim kültürel olarak beyaz değil). rusya kendisi kaşınarak bu mevzulara daldı, avrupa ve amerika’da beyaz üstünlükçü grupları destekleyerek. buradaki amacı batı ulusları içinde milliyetçiliği arttırarak ayrıştırmak, abd’den koparmak ve mümkünse abd’de de izolasyoncu bir hükumet kurdurmak. putin, bunun için en iyi yolun beyaz üstünlükçülere oynamak olduğunu düşündü.

    3. putin’in planı şimdilik elinde patladı ve şimdi ağız değiştirerek ukraynalıların nazi olduğunu ileri sürmeye başladı. oğlum karar verin artık, ukraynalılar soros’çu mu yoksa nazi mi? ukrayna’yı destekleyenler beyaz düşmanı woke’çular mı yoksa beyaz üstünlükçü naziler mi? putin beyazları savunan bir anti-woke kahramanı mı yoksa nazilerle savaşan partizan mı? hangisi? bir öyle diyorsunuz, bir böyle.

    4. suudi arabistan’a saldırılmıyor (henüz) çünkü arabistan abd’nin avrupa’nın karşısına çıkıp ideolojik saldırıya yeltenmedı, iç işlerine karışmadı. beyaz olmadığı için değil, ayağını yorganına göre uzattığı için.
305 entry daha
hesabın var mı? giriş yap