3450 entry daha
  • bu kadının orospu olarak nitelendirilmesi türk halkının ahlak kavramının ne kadar boş olduğunun çok net göstergesidir.

    breaking bad'i tam 3 defa baştan sona seyrettim, her seferinde dedim acaba adamlar haklı olabilir mi, ben bir şeyleri kaçırıyor olabilir miyim, yok arkadaş mümkün değil, skyler white walter olacak oç'nun hakettiğinden çok daha fazla bir kadın, asıl orospu olan tartışmasız şekilde walter.

    dizinin başından sonuna kadar 5 defa yalvarıyor kadın "bana yalan söyleme" diye, walter olacak kelini siktiğim ısrarla yalan söylemeye devam ediyor. iş artık o noktaya geliyor ki kadın karşısına alıyor açıkça diyor ki bu son, ya bana gerçeği söyle ya bu ilişki biter, walter "ne gerçeği" şeklinde karşılık veriyor. orada zaten tamamen bitiyor ikisi arasındaki güven ve aile bağı, o noktadan sonra kadın değil ted beneke'ye şahin k'ya verse ne yazar?

    yalanı dolanı geçtim kadın walter olacak gençliğini yaşayamamış ezik haydutun son ana kadar yanında durmaya devam ediyor, hiçbir şart ve koşulda ne polise ne başkasına satmıyor. işler öyle bir noktaya geliyor ki kadın walter'ın parasını bile aklıyor, odalar dolusu para olduğunda karşısına alıyor doy artık diyor, yeter diyor, haydut yine doymuyor, ta ki kaç ailenin başını yıkana, kaç hayatı söndürene kadar.

    bu diziyi izleyen genç kardeşlerim, bakın lütfen sağda solda yazılanları okuyup bunları normalmiş gibi kabul edip kendi ilişkilerinizi yalanlar üzerine kurmayın. samimiyet ve güven bir ailenin temelidir, güven en ufak şekilde sarsıldığı anda o aile sıcaklığı samimiyeti kaybolur, orada ilişki falan kalmaz.

    asıl orospuluk size en yakın olması gereken kişinin gözlerinin içine baka baka defalarca kez yalan söylemektir. bunu kimseye yapmayın, size yapacak kişiyle de birlikte olmayın.
92 entry daha
hesabın var mı? giriş yap