3252 entry daha
  • evlenin ya da evlenmeyin, beni bağlamaz. ama biraz omurgalı olun aq.

    dün 3-4 yıldır görüşmediğim evli bir arkadaşım uğradı yanıma, lafladık biraz. her ne hikmetse yanımda bulunduğu kısacık zaman diliminde karısı aradı 2 defa. biri sesli, diğeri de görüntülü. günün geri kalan kısmını düşünemiyorum bile.

    bu akşam ise evli barklı abilerle okey oynamaya gittik. ortam zaten yeterince sıkıcıydı ama susmayan telefonlar ortamı daha da berbat bir hale getirdi. birisinin telefonu 4, diğerinin ise tam 7 defa çaldı.

    evlilik bu değil arkadaşlar. bu resmen taciz, resmen zorbalık. ve akabinde gelen omurgasızlık ve karaktersizlik de cabası. arkadaş ortamında olduğunuz biliniyorsa ve o telefon hiç susmuyorsa; üzerine bir de çalan telefon tüm sohbeti ya da aktiviteyi piç ediyorsa, kusura bakmayın da sokarım sizin evliliğinize.

    işbu sebeplerden ötürü, tüm evli arkadaşlarımı ve dostlarımı çıkardım hayatımdan. bir am uğruna gösterilen omurgasızlığa daha fazla tahammül gösteremeyeceğim, üzgünüm. hafizanallah, böyle bir gavat olur da çıkarım diye evlenmiyorum korkumdan. allah'tan korkun diyeceğim ama gerek yok, sizin zaten karılarınız var...

    zorunlu edit : entari debe'ye girmiş. oysaki anlık bir sinirle yazmıştım ama belli ki dolmuşum, dolmuşuz bu konuda. beğenen ve destek mesajı atan herkese teşekkürler. yaşasın bekarlar agsjsjsjs.
1150 entry daha
hesabın var mı? giriş yap