8 entry daha
  • ya bu oyle sinir bir sey ki, iyi ki dogum belgemi bulmusuz da boyle bir derdim yok diye seviniyorum. cunku ben asla ikna olamazdim astrologun yapacagi tespite. ic ice gecmis binlerce olasilik tasiyan bir sistemde nokta atisi o dakikayi cikarabilmek kolay bir sey degil. bu yuzden dogum saati belirsiz kisilere gecmis olsun omur boyu o supheyle harita baktiracaksiniz. ustelik bu kisilerin sayilari da cok fazla, turkiye'de insanlar cocuklarinin dogum saatini bilmiyor ya, saka gibi. o kadar da normallestirmisler ki, ne var onu mu tutucam aklimda diyo mesela anneleri:d ask cocugu diye bir mevzu var ya, bizim ulkedekilerin cogu nefret cocugu herhalde, bu yuzden saatleri bile iplenmemis.

    neyse, gelelim rektifikasyona. bildiginiz tum teknikleri deneyip cikarim yapmaniz lazim. bence en iyi kisi kendi bulur saatini diyerek formullerden birini yaziyorum.

    astro.seek sitesinde astro tools bolumune gidip birth time rectification calculator'a girin ve kose evlere gelen transitleri inceleyin ama bunu anlamak icin de yine biraz teknik bilgi gerekli. o kadarini da ogrenin artik, napiym¯\_ (• •)_/¯
2 entry daha
hesabın var mı? giriş yap