686 entry daha
  • yaklaşık 8 ay önce arada bi 300-400 tl atayım da keyifine takılayım diye slot işine bulaştım. ilk kazandığımı hatırlıyorum,free spinden 2500tl civarı para almıştım. hoşuma gitti he iyiymiş böyle diyerekten 300-500 sıkmaya devam ettim ara sıra. attığımdan fazla kazanıyordum bir ara. hata ise hep öyle olacağını düşünmemdi.

    duygusal anlamda sıkıntılar yaşadığım bir döneme de denk gelmesi ile birlikte o 300-500ler 1000-1500 olmaya başladı, işin garip tarafı oyun oynarken iyi hissediyordum bir şeylerden uzaklaştırıyor ve heyecan yaratıyordu ben de.üstüne bir de kazandın mı mis. bir gecede 40 küsür bin tl kazandığım da oldu. hiç unutmuyorum hatta maaşımın yattığı sabah 2 küsür bin tl ile girip maaşım kadar para kazanmıştm. hesaba katamadığım ise insanın hep daha fazlasını istiyor oluşuydu, dönüp dolaşıp paranın tekrar kumara gideceğiydi. para zaten oradan geldi biraz daha girip neden katlamayayım ki?

    görece yüksek meblağlar kazanınca artık aşağısı da tatmin etmiyor eşik yükseliyor, ilk 2500 tl kazanınca zıplamıştım bir süre sonra o parayı verince küfür eder oldum.malum artık çok yüksekten çeviriyordum. bir süre sonra kaçınılmaz son olarak ben de eksiye düştüm. hala daha zevk veriyordu oynamak,gariptir ki farklı bir heyecan yaratıyordu bünyemde şaka yapmıyorum. bir ara o kadar çok oynamaya başladım ki gözümü kapattığımda şekerler görüyordum aq. ipler ” kaybettiğimi geri alacağım” kısmında koptu işte. hem oynamanın üzerimde yarattığı heyecan hem de geri kazanma hırsı ile kendimi baya bir kaybettim. günde 1500-2000 lira atıp slot çevirirken buldum kendimi. bir kazanıyor bir kaybediyordum ama totalde git gide eksiye düşüyordum. garip bir his, bazen oturup kahve içerken durduk yere çevirme perileri geliyordu, hadi lan kazanırız bu sefer içime doğdu gibisinden. içime her doğduğunda götüme girdi de diyebiliriz.

    bu haftalarca böyle sürdü, neredeyse her gece çevirdim. sürekli kaybediyor olduğumu bile bile o heyecan ve bu sefer olacak hissi ile kontrol kaybediliyor maalesef. ciddi anlamda elime geçen her para ile slot çeviriyordum, nakit o yoksa kredi kartı.

    neyse daha uzatmayacağım, ağustos ayının son günü bir gece vakti, cebimde kalan son 130 lira civarı para ile iki bira bir sigara alıp 57bin tl olan kredi kartı borcum ve eksi 25 bin tl olan ek hesap bakiyeme bakarken buldum kendimi. sattığım hisse senetlerini siktir ettim çoktan. belki çok büyük bir meblağ değil ama önemli olan o da değil. ne olduğunu gerçekten anlamıyorsunuz bazen, bu iş adamı karadelik gibi çekiyor içine. hep derler ya öyle ufak ufak başlıyor diye, gerçekten de öyle. yaa ben zaten 200-300 lira ile oynuyorum demeyin, boşverin amk hiç oynamayın çıkın gidin o parayla başka bir şey yapın. öyle boktan bir olay ki, hala şeytan dürtüyor ebem sikilmesine rağmen. demem o ki bulaşmayın sevgili dostlar. bu işte kazanamıyorsunuz, sadece kazandığınızı zannediyorsunuz. iyi akşamlar.

    edit : imla
434 entry daha
hesabın var mı? giriş yap