19 entry daha
  • --- spoiler ---
    lukas moodysson artık yavaş yavaş bağımsız sinemadan hollywood sinemasına geçiş yaptığına sahit olduğumuz yeni filmi. kısmen rol ayırmadan, sosyal içerikli filmlerde de oynayan, başrolden ziyade daha çok yardımcı kadın oyuncu olarak karşımıza çıkan michelle williams* fena iş çıkarmamış, gael garcía bernal artık ispanyolca konuşan sinemadan hollywood'a bağımsız sinema aracılıyla geçişte başarılı bir performans sergilemiş.

    moodysson her zamanki gibi politik içeriğini yedirdiği bu filminde paralel giden öyküleri biraz uzun süreye yaysa da fena bağlamıyor. moodysson herkesin kendi çocuğu dışında başka çocuklarla ilgilenip yarın için bugünü feda ettiği dünyada az da olsa çocuk suistimallerine, küçük yaşta çocukların fuhuşa zorlanmasına, para kavramını incelikle bir hollywood filmi subteksti altında başarılı bir şekilde elliyor.

    filmin müzikleri de soundtrack albümü çıkartacak kadar başarılı olmuş. velhasıl gene lukas moodyyson filmi olmuş ama sanki biraz hollywood biraz da ticari olmuş.

    tabi bu filmin seyredilesi olduğunu,oldukça keyifli olduğunu ve özellikle başlardaki çekimler ve konunun ilk kurgusunun başarılı olduğu gerçeğini değiştirmiyor. seyredilesi güzel bir film olmuş.
    --- spoiler ---
32 entry daha
hesabın var mı? giriş yap