9 entry daha
  • bes'in ne olduğundan bile habersiz insanların pek tabi cahilce savunduğu takıntılı amca. kaç yılında müfettişlik yaptığını merak ettim. ayrıca sgk ve bes ayrı şeyler iken, bes ülkeye geleli 5 sene olmuş ve bu da geçen sene hemen hemen tümden değişmiş iken fi tarihinde sgkda müfettişlik yapması şimdi gidip mühendislik yapmasından daha mantıklıdır.

    bir sisteme saçma sapan diyebilmek için önce onun ne olduğunu bilmeniz gerekir. bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak mallık değildir de nedir?

    kendisine bes şirketleri tarafından topluca bir ayar verilmiş olup bunun üstüne kendisi sistemi bilmediğini kabul etmiştir. tabi sadece sözde. habertürk bes şirketlerinden yeterince reklam alamadığı için sanırım saldırılarına devam etmiştir.

    bes, para biriktirmeyi düşünenler için avantajlı bir sistemdir. merak eden açar okur. işine gelen girer işine gelmeyen girmez. kimsenin zorla sokulduğu da yok sisteme zaten.
    ancak medyada bunun gibi bazı yazar geçinen insanların bilmedikleri bir konu hakkında atıp tutmaları, sözlükte de onların cahil şakşakçıların olması akllıya ne kadar muhtaç olduğumuzun göstergesidir.

    ilgili konu hakkında bilgisi olmadan, yine bilgisi olmayan biri hakkında "ne güzel bilgilendiriyor işte" denmesi de bunun bonusu galiba.
241 entry daha
hesabın var mı? giriş yap