• başlık aslında ;
    "pkk'lılarınn almanlar ile birlikte beni mahkum etme operasyonu "
    olması gerekiyor du ancak böyle açılabildi.

    sevgili okuyucular çok farklı bir durumla karşı karşıyayım iki yıldır,
    geçen ay öğrendiğim bilgi ile aşırı derecede şok oldum başımdan geçen olayları çok detaya inmeden anlatmak istiyorum, zaten tüm detayları ile anlatmam günler sürer.

    kısaca kendimden bahsedeyim almanya'ya 4 yıl önce kadar aile birleşimi ile geldim tamamen yasal vizeli bir şekilde sayısız alman ırkçılar ve sorunlar ile uğraştım ancak çok aşırı kaçan bir durum olmamış dı.

    eşimle apartman da ev kiralayıp yaşamaya başladım, her şey bu kasabaya taşınma ile başladı, daha ilk günden komşular ile tartışma başladı.
    birgün çöp atarken alman komşu ve pkk'lı birey tarafından saldırıya uğradım tabi almanca bilmediğim için sebebini anlamadım ama önceki tecrübelerimden dolayı tahminim ırkçılıktan dolayı olduğu yönündeydi, yanılmamıştım.

    çoğu saldırıya uğrayan mağdur gibi polis arandı, polis gelip darp izlerini fotoğrafladı, şikayetçi olduğumu söyledim ve sonrasında darp raporu alıp karakola teslim ettim.
    aylar sonra ifademi verdim ve polis sadece pkk'lı olan saldırının başrolündeki şahsın ifadesini almıştı, diğer alman kişilerin ifadesi bile alınmamıştı.
    şahıs saldırdığını kabul etmiş, cam kırıp kendini koruduğunu ifade etmiş ve en önemlisi benim ve apartman da ki diğer türklerin kendisine hakaret de bulunduğu sebebinin de " neden almanlara yardım ettin senin bize yardım etmen gerekiyor "dediğimizi iddia etmişti.
    bu ifadesinden tahmin edebildim pkk'lı türk düşmanı olduğunu ve kendisi gibi almanlar ile bir olup saldırdığını.
    sonrasında mahkeme bile görülmeden soruşturma durduruldu, itiraz ettim ancak cevap bile gelmedi.

    aradan aylar geçti bu şahıs eşimi takip edip hakaretlerde bulundu, şikayetçi olduk yine sonuç yok arabamıza zarar verildi yine sonuç yok.

    ayrıca bu son olaya geçmeden önce yanında ki sevgilisi ile beni tekrar pusuya düşürmeye çalıştı.
    sabah beni konuşmaya tuttu konuşma da ben kürdüm vs saçma konuşmalar falan, benim ona saldırmam için herşeyi yaptı ve bu sırada aniden polisler ile sevgilisi geldi, anladım ki sevgilisine polisi çağırtıp kendisine zarar verdirerek o sırada da polise beni yakalatıp suçlu çıkarma çabasında olduğunu.
    polis herhangi bir darp yok diye beni evime yolladı, ama bunlar şikayetci olmuş güya ben sevgilisini takip etmişim ikisine küfür taciz vs.

    bu olaydan aylar sonra en büyük olayı yaptılar, en önemlisi de bu olayda çok ileriye gittiler.

    tatilden dönünce arabama çok ciddi zarar verdi ben ve eşim bunu gördük, şikayetçi olduk gördüğümüzü söyledik yine sonuç yok, marketin kamerasindan orada olduğu belli olur bile dedik yine sonuç yok.

    ardından iki gün geçti ve sevgilisi ile birlikte bana ve eşime küfür etti sonra ben peşinden gidince biber gazı ve bıçakla saldırdı,
    ben bıçağı alıp evime kendimi atmaya çalışırken kendisi bizim evin arkasına doğru koştu.
    polisi aradık polis geldi ve izni olmadan bizim evimizin içine girdi ve beni bir gün gözaltına aldılar, çıplak arama, kötü muamele yetmezmiş gibi tercüman, avukat ve konsolosluğa hiçbir haber verilmedi.

    şikayetçi olduğumu söyledim ama sonuç yine olumsuz.

    bir süre sonra bana uzaklaştırma almışlar ve ilk olayda birlikte saldırdığı almanlar da benden şikayetçi olmuşlar.

    bıçakla bana saldırdığı gün güya ben onlara küfür etmişim ve bıçakla da bu pkk'lıyı kovalayıp bıçaklamışım. sevgilisi araba da iken bıçakla vurmuşum arabaya, hakaret etmişim vs.

    ifademi verdim bende eşimde uzaklaştırma aldık, şikayetçi olduk.
    ancak benim şikayetlerim durduruldu.
    gözümde biber gazından kalıcı hasar oluştu, mahkeme bunun nefsi müdafaa olduğunu söyleyip mahkeme görülmeden benim şikayetlerim durduruldu.

    şu anki sonuç adıma bıçakla ağır yaralama tehdit hakaret ve takip den dava açılmış.

    avukat ile görüştüm ve dosya da kendisinin kürt olduğunu benim türk olduğumu bu nedenle ona ve ailesine aylardır rahatsızlık verdiğimi ve bıçakladığı mı söylüyor ayrıca ilk saldırdığı olayda ki almanlar da kendilerine küfür ettiğimi söyleyerek dava dosyasına girmişler kendisi gibi türkiye kökenli pkk li bir şahit ve alman şahit bulup dava açmışlar.
    sanırım bu sefer başarılı olacaklar iftira ile beni mahkum edecekler

    ayrıca kendi dairesine onun fetocu olduğu yazı asıp fotoğrafını çekip sanki ben yapmışım gibi şikayette bulunuyor hem pkk hem feto kozunu oynuyor
    posta kutusuna yarım türkçe ile yazdığı tehdit mesajını da polise teslim edip benim yazdığımı iddia ediyor

    tüm bu saçmalıkların benim ile hiçbir bağlantısı çıkmamasına rağmen dosyaya ekliyor almanya mahkemesi ve polisi. ancak bizim hiçbir şikayetimiz sonuç bulmuyor...

    mahkeme bıçağın 1 cm kesik olduğunu söylüyor ve hakim avukatim ile görüşmesinde kesiğin 1 cm olduğu için büyük bir olay olmadığını söylüyor ancak yinede mahkemeyi ağır ceza mahkemesinde yargılıyorlar ve kesin hapis cezası yasasından yargılama yapılıyor paraya çevrilmiyor.
    onların şüphe duyduğu şikayet bile dosyada yer buluyor ancak bizim hiçbir şikayetimiz dosyaya eklenmiyor.
    henüz bu olayların yaşandığı kasaba taşınmadan önceki tarihde bile onları rahatsız ettiğimi iddia ediyor ancak o tarihte beni tanımaları imkansız ve bu tarihte ki durum mahkeme dosyasında yazmıyor ancak bana ayrıca gönderilen mahkeme kağıdında yazıyor buda oldukça enteresan bir durum mahkemenin güvenirliğini sorgulamama daha çok sebep veriyor.

    tüm bu süreçte bu durumlardan dolayı çalışamamak dışında yaklaşık 30.000 euro maddi zararım ve psikiyatri tarafından konulan kesin rahatsızlık, gözümde oluşan kalıcı hasar yetmezmiş gibi beni en az 6 aydan başlayan 5 yıla kadar mahkum etme çabaları devam ediyor.

    almanya devleti ve polisinin yaptığı durumda kendilerine büyük kolaylık sağlıyor.

    içimi buraya dökmek istedim.
    almanya da olanlar veya gelecek olanlara benim bu zor durumun bir faydası olması için yazıyorum ve tabiki tavsiye verenleri de dinlemek istiyorum.

    zaman ayırıp okuduğunuz için teşekkür ederim.
hesabın var mı? giriş yap