196 entry daha
  • gene ne sikko sikko laflar çıkmış ortalığa. neyin nesi bi araştırayım dedim; o boktan sweatshirtleri giyip buluşmaya falan mı gidiliyor amk derken işin aslı öyle değilmiş. boşluklu ilişkiymiş. arada mesela özel günlerde, molalar veriliyormuş. o molalarda çiftler ilişkisi yokmuş gibi davranıp, isteyen istediğini yalayabiliyormuş.

    resmî tatile endeksli bir ilişki modeli. vay amk.

    yani misal ramazan bayramı oldu, şak mola. cumhuriyet bayramı, arifesi dahil hafta sonunu da birleştir 3,5 gün elinde bayrak kapıp kadıköy'e fener alayına koşmak yerine gelsin duvardan duvara vuracak zebellah gibi kamerunlular.

    hafta içi ise güya ilişki var, zebellaha diyosun: nau nau.

    ahahahjah alagavat resmi tatili gibi bişi. lan bu orospu çocuklarının derdi ilişki milişki değil bildiğin yarrak. bu z kuşağı azdı kudurdu artık.

    ben intermittent relationship yaşıyorum. 8 saat sevgilim olacak sünepeyle mıymıy ederken, 16 saat kenyalı atlet sevgilimle duvardan duvara dskskksj şaka lan şaka. dümdüz sevmek sevilmek istiyorum amk. hepinizden bıktım. tek bildiğim bundan kelli önünde ayı gibi gap yazan sivitle beşiktaş sahilde yürüyüşümü yapamayacağım.
84 entry daha
hesabın var mı? giriş yap