1 entry daha
  • iki kişilik o hikayelerden biri daha. asla romantik demem. howards end ve remains of the day i özlerim ben arada sırada. yahu niye çekmiyorlar şunlardan arada bir diye de söylenirim. hah çekmişler iste. imdb'de "ilk aşklar, son şanslar ve ikisinin arasında bişeyler" diye özetlemişler filmi. tiksindim.tüh allah cezanı vermesin, sensin ikisinin arasında bişey imdb.
    londra'da bu ikisi; dustin hoffman ve emma thompson metrodan iniyorlar, erkek kadına "nereye" diye soruyor, kadın "paddington" diye cevap veriyor; paddington emma thompson'ın memleketi, doğduğu yer. bayıldım. kıyafet yok, mekan yok, hikaye yok, sadece sözler var.. eh tabii allah uzun ömür versin bir de sözleri öyle söyleyenler var.
    tevekkeli değil geçenlerde rüyamda gördüm ben bu filmi, üstelik henüz seyretmemiştim. şöyle ki; dustin hoffman'la karşılaşıyorum, all the president's men deki haliyle, beyaz gömlek, ince kravat, sigara, ah o saat... masamın üstünde duran last chance harvey'in korsan dvdsini genç dustin hoffman'a imzalatıyorum. bu kadar rüya. hayırdır inşallah. dur ben filme bir daha bakayım
14 entry daha
hesabın var mı? giriş yap