3 entry daha
  • alice lowe'ın ilk uzun metrajlı yönetmenlik denemesinde senaryoyu ve başrolü de kendisi üstlenerek ortaya güzel bir iş çıkarmış. daha iyi olabilir miydi? olabilirdi. çünkü kendisinin ortak senaristlerinden biri olduğu sightseers filminde ki o dark humor burada ne yazık ki yok denecek kadar az. bu da beklentiyi böyle kurduğunuz vakit biraz hayal kırıklığı uğrayacağınız anlamına gelebilir ama lowe hakkında bir fikre sahip değilseniz çok da sorun değil esasen.

    tema olarak slasher hatta psikolojik korku bile diyebiliriz. bir kadının zaten normal şartlarda hormonal, biyokimyasal ve fiziksel değişiklikler yaşarken geçireceği zorluklar ve bunların üstünden gelirken yaşayacağı psikolojik zorluklar bir yana bir de kocasını yeni kaybetmiş, bebeğini yalnız doğurmak ve büyütmek zorunda olması başrolümüzün dengesini iyice bozuyor. kocasının intikamını almaya çalıştığını izlerken aynı zamanda hamile kadınların başına gelebilecek türlü zorluk ve zorbalıkları da bir yan hikaye olarak anlatıyor lowe.

    film boyunca gerçekten 8 aylık hamile olan lowe bu filmde potansiyelini tam anlamıyla gerçekleştirememiş olsa da büyük bir gelecek vaat ettiği kesin.
hesabın var mı? giriş yap