1 entry daha
  • far görmüş tavşan gibi kalıyorum böyle programları görünce. aa kadınlar ve adamlar gelip bir duvarın önünde durup poz veriyorlar. kim bu kadınlar? bu adamlar kim? çıldırıciim! sonra müjde ar'ın 'iffet' filminden bir sahne; müjde ar kaşarlanmış bir adamın karşısında oturuyor. adam ona ince perma, fuşya far ve pileli yüksek belli pantolonlar giydirirken bir yandan da anlatıyor; "seni hiç bir zaman aralarına almayacaklar*, seni partilerine çağıracaklar, ortalarda dolaşacak, adamlarla kırıştıracaksın ama hiçbir zaman onlardan biri olmayacaksın!" abooov! yani şimdi bu cemiyet o filmde adı geçen cemiyet mi oluyor?

    ht kulüp devam ediyor. bu kanalın tv kanallarının arasına nasıl girdiği bile belli değil ama sızmış, evde ajanları var herhalde bu cemiyetin. bu program da tıpkı selefleri gibi cemiyet hayatının sağlıksız suratlı kadınlar, kayış gibi sırıtan erkekler ve salsa ritimlerinden ibaret bir paralel evren olduğu izlenimi bırakıyor. televizyondan cemiyet pompalanan evimi salsa ritimleri doldururken tek elim sinsice kumandaya uzanmaya çalışıyor. o kadar zor ki! cemiyet hayatı üzerime üzerime gelirken kumandaya uzanan elime uyguladığı basıncı ölçecek bir alet namevcut.

    armatörün banyo muslukları satan adamlar olduğu konusunda hala ısrarlıyım. armatörün birinin oğlunun çırağan'daki düğününden bahsederlerken banyo aletleri satarak nası bu kadar zengin oluyorlar yau diye şaşkın şaşkın bakıyorum. armatörün banyo aletleri satmadığını öğreniyorum ama bir türlü aklımda tutamıyor her seferinde aynı hatayı yapıyorum. bu cemiyyet şeysi beni bozuyor. kadınların kocaman dişleriyle at gibi kameraya kameraya kişnediği, erkeklerin kayış gibi bronz tenlerinin üzerine giydikleri beyaz gömleklerin yansımasından odanın ışıdığı bir acayip program. cemiyyet şeysi.
31 entry daha
hesabın var mı? giriş yap