44 entry daha
  • donusunun muhtesem olmasini beklemek yersizdir. muhtemelen schumi de bu karari verirken sampiyon olmak veya her yarisi domine etmek iddasiyla vermemistir..herkes gibi, belki herkesten cok daha iyi biliyordur f1in eskisi gibi olmadigini diye dusunuyorum.

    ama yeni bir heyecan getirecegi acik ve benim gibi f1 izlemeyi birakmis bir cok kisiyi tekrar ekran basina oturtmayi basaracaktir...onemli olan yaris kazanmasi degil. orda olmasi bile yeter.

    michael jordan'a benzetenler olmus ve bende kesinlikle katiliyorum buna..ama nasil ki jordan'inin oynadigi her macta bulls kazanmiyorsa, schumi'nin de butun yarislari kazanmasini beklemek cok mantikli degil..ha umut etmiyormuyuz kazanmasini..pek tabiki ediyoruz...

    lance armstrong benzetmesine gelince...bunca sene ara verdikten sonra ve en disli rakibiyle ayni takimda yer almasi itibariyle zaten armstrongun birinci olmasi cok da kolay degildi. bu seneyi kaybetmis olmasi nasil ki onun bisiklet dunyasinda efsane oldugu gercegini degistirmeyecekse, schumi'de kalan yarislarda puan dahi alamasa, f1 dunyasinda ki karizmasindan herhangi birsey kaybetmeyecektir.
25 entry daha
hesabın var mı? giriş yap