38 entry daha
  • bu adamın yüzünü görmeden önce adını ilk duyduğumda aklımda oluşan imajı direkt zengin piçiydi. bir kere adam tenis oynuyor, zengin sporu. öyle "hanım bizim çocuğu tenise yazdıralım, çocuk passing shot falan öğrensin. bir de elektrik faturası ne kadar gelmiş? borç alayım bizim nami'den onun için" muhabbetleri duymadım ben hiç. daha çok "kahvaltı hazır mı hayatım? kızı şoför bırakacak okula, oğlanı da tenise yazdırayım diyorum, bizim kulüpten necmi bey'in oğlu da gidiyormuş, bizimki de gitsin arkadaş olurlar" muhabbetlerine konu olan bir spordur.

    sonra adamın adı marsel. marsel lan. bariz holding sahibi ebeveynlerin, "nasıl yapalım da farklı olalım, marjinal olalım?" takıntılarından oluşan çocuklarına rüzgar, batın, tardu gibi gudik isimler koymasına benzer bir durum. bir de avrupai adamın ismi. sürekli yurtdışına gidip gelen ebeveynlerin artık orda paso johnlarla, jessicalarla, paololarla, marcellerle takılmasından dolayı çocuğuna da böyle bir isim koymuş olması gayet doğal bir durum.

    e zengin piçi bu, tipi nasıl olabilirdi ki? 1.85 boy, atletik vücut, uzun saçlar, kirli sakal vs. tam bir piç görüntüsü oluşturmalıydı. oysa öyle mi? adam bariz bizim köşedeki pidecinin evlere sipariş götüren elemanına benziyor lan. hiç marsellik bir tip yok adamda. daha çok nuri, serkan, hikmetlik bir tip var. adam bir de zayıf ki, aramızda para toplayalım da bir yemek yedirelim çocuğa yazıktır diye içinden geçiriyor insan valla.

    ahan da tipi: http://www.hurriyet.com.tr/_np/7844/8737844.jpg

    e tipi öyle olabilir ama yine kesin zengindir bu diyorsunuz, yok o da yok. http://www.atpworldtour.com/…irst-winner-ilhan.aspx yazısını okuyunca (tenisçimizin hayatını yabancı kaynaktan öğreniyoruz, o da pek güzel) adamın geçinemediği için türkiye'ye geldiğini öğreniyoruz. orada yeni top bile alamıyormuş.

    uzun lafın kısası hayatımdaki en feci göt olmalardan birini yaşatmıştır bu adam bana. teşekkür edip başarılarının devamını dileriz.
796 entry daha
hesabın var mı? giriş yap