13 entry daha
  • yahu rezil bir film.. rezil!
    rezil çünkü ayıp bu kadroya, bu hikayeye.. romanı hiç etmiş, resmen hem! hani vardır ya herşeyi bir anda vermek istersin, tüm derinliğini kaybedersin, sığlıkta salınan bir sürü-n olur.. öyle olmuş..

    düşten gerçeğe geçememiş işte- uyarlanamamış, resmen, o yoğunluğu verememiş.. ne olmuş biliyor musun*:
    elinde güçleri ile polislere buldurduğu annesinin kafası, doğum yapmaya koşan psişik yenge ile ona aşık olan görümcesinin muhafazakar partiden senatör adayı olan toprak ağası abisinden doğan, küçüklüğünden beri kahyanın devrimci oğluna aşık ve ondan çocuk sahibi olan, askeri darbe zamanı hem düşünceleri hem de aslında babasının büyük teyzesine aşık olduğu zamanlardan sahip olduğu çalışma azmi ve sonrası zalimliği ile çiftliğini yönetirken, yeni toprak ağası olduğu zamanlarda tecavüz ettiği bir köylü kızından olma ve hiçbir zaman kabul etmediği oğlunun (bir nevi abi) intikam duygusu ve sapıklığı yüzünden türlü işkencelere maruz kalan, en fazla 19 gösterip 7 yaşında çocuğu olan kızı...
    yea, öeeeh be.. ama bu abi, içine etmişsiniz kitabın, sıçmışsınız hikayeye, oyuncuların elinden ne gelir..

    bi dur, sakin sakin, ver bana, ben hikayene katılmak için geldim.. ruhlar eviymiş.. ne ruhu, ruh mu bırakmışsınız.. oyuncuların, romanın hatırına bile izlenmeye değmezdi be..
    kızdım lan bak yazarken.. terbiyesizler!
14 entry daha
hesabın var mı? giriş yap