• fenerbahçe'nin büyük bir ihtimalle kaybedeceği müsabakadır. daum'un lig bizim için birinci planda dediği yerde, ligdeki en büyük rakibinle oynayacakken, o maçın arefesinde kimse bu zamansız maçı umursamayacak bence. halbuki bu maç gruptan çıkma konusunda kendi sahasında bir maç kaybeden fenerbahçe için çok önemli. çünkü bu maç kaybedildiği takdirde, kadıköy'deki steaua maçının kazanılması bir zorunluluk olacak. kazanılamadığı takdirde elveda avrupa diyebiliriz.

    daum'un bu maçta öyle aman aman bir rotasyon yapacağını da sanmıyorum. pazar günü oynayan 11'den belki daum'a oyundan alındığı için gider yapan vederson'u kenarda görebiliriz. yerine haliyle andre santos monte edilecektir. ilerleyen dakikalarda tabi en az 70 dakika geçmesi gerekir bunun için, özer'i, selçuk'u, uğur boral'ı da sahada görebiliriz.

    haftasonu oynanacak maç da çok önemli olduğundan mütevellit, bokunu çıkarmadan rotasyon yapmanın lehimize olacağını düşünüyorum. bitik santos'un yerine uğur'la başlamak, sezon başından beri aralıksız oynayan christian'ın yerine bir maç da olsa selçuk'a katlanmak, kazım'ın yerine mehmet topuz'u çekip, özer'i alex'in bölgesinde denemek çok macera ve böyle önemli bir maç için risk gibi görünse de şayet bu oyuncular hazırsa pekala denenebilir.

    evet görüldüğü gibi ülkemiz teknik direktörlerle dolu. ama düşünmeden de edemiyoruz takımımızın durumunu.
103 entry daha
hesabın var mı? giriş yap