348 entry daha
  • --- 6. sezon 5. bölüm spoiler ---

    chief denen karaktersiz herifin ağız dolusu laf yemeyi hak ettiği bir bölüm oldu.

    bana bak başhekim , sana iki çift lafım var. koskoca doktorsun. kariyerin var, cerrahi servisin var, her şeyin var. binlerce kişi çalışıyor emrinde. yakışır mı sana izzie'yi kovmak? yakışır mı kanserle boğuşan bir genç kızı ağlatmak, sik gibi ortada bırakmak? ama nasıl yakışmaz.sen değil misin cerrahi servisinden başka bir şeyiyle övünmeyen, bir damlacık başarısızlığı bile hazmedemeyen. anlamıyor musun chief, biz bu izzie'ye gönülden bağlıyız. ama ben boşuna konuşuyorum. sevgiyi tanımayan adama sevgiyi anlatmaya çalışıyorum.

    sen... büyük doktor, uzman cerrah, servis babası, hastalar sahibi başhekim. sen mi büyüksün?...hayır...(lan bi dakka bi dakka ben böyle sinirimi atamıyorum. en iyisi baştan alalım...)

    bana bak başhekim , sana iki çift lafım var. senin sülalene tren girsin amına koyduğumun çocuğu. sen izzie'yi nasıl kovarsın lan amın çocuğu? orospu çocuğu esteban. yalvardı lan kız sana şerefsiz göt. adi ipnenin evladı ya seni. hastane kuralını, maddiyatını siktiğimin çocuğu. kanserli kız kovulur mu lan götttooşşş. al o hastaneyi götüne sok yarraamın kurma kolu. mercy west infilak etsin götünde patlasın amına koyim. ulan var ya şu andan itibaren sana zerre acırsam, üzülürsem şerefsizim. kızı karşına diktin, ağlattın hayvan oğlu eşoğleşşek ya. izzie denen o melaike kızımızın gözünden akan yaşlara kurban ol tarrakistan vatandaşı ya seni. üç bölüm içinde öl, geber, siktir git. yoksa gelip ben öldürücem lan seni puşt. (oh be rahatladım lan)

    --- 6. sezon 5. bölüm spoiler ---
1193 entry daha
hesabın var mı? giriş yap