47 entry daha
  • --- spoiler ---
    çok ortak yönümüz vardı. gürültünün rahatsız etmediği mükemmel bir yerde her şeyi yakıştıran gizli bir yapıştırıcı bulmuştuk. ikimizin dünyası tamamlanmıştı.
    --- spoiler ---

    candy'nin duvara yazdıklarını dan'in elinde sarı çiçeklerle okuduğu sahneden;

    --- spoiler ---
    bir zamanlar dan ve candy vardı. o yıl çok ateşliydik. balmumları içimizde erirdi. balkonlara tırmanırdık. onun için her şeyi yapardık. ah danny... binlerce kuş onun saçını süslüyordu.

    herşey altındı... bir gece yatak yandı... o yakışıklı ve iyi bir suçlu... güneş ve çikolatanın içinde yaşıyoruz.. ama artık güneş doğmuyor.
    dany bir şeytandır... candy kayboldu...
    senin yöntemini denemek isterdim. hayatıma çok hızlı girdin ve bunu çok sevdim. eğlence çamurunda boğulduk. yabancılara teslim oldum.

    her şey eksik. dünya yana eğiliyor. işimiz bu. bunun peşindeyiz. içimde sen varken ölümle evlendim. bir daha asla uyuyamayacağım. havuzdaki hayalet...
    kedilere ve tavuklara havlamak köpeklerin doğasında vardır. baktığım her yerde seni görüyorum.. bazen senden nefret ediyorum. lanet olsun çok komiksin dan.
    sen bana cehennemi yaşattın. bir şeytansın.

    yaşadıklarımıza inanmıyorum. beni kullandın. çok zayıfsın danny! ciddi olamazsın danny çok korkuyorum! çok korkuyorum. kafanı kırdım yatağın arkasından ama bebeğim sabah öldü. ona isim koymuştuk. adı thomas'tı. zavallı küçük tanrı... kalbi davul gibi atıyordu.
    maviliğin anası... fırtına meleği... söyledin, söz verdin. gökyüzünü gösterdin. . .
    --- spoiler ---
119 entry daha
hesabın var mı? giriş yap