9 entry daha
  • çok bir yaratıcılık içermeyen senaryoya sahip film. bu tür filmleri takip edenler zaten hayatlarında en az bir kere benzer hikayeye sahip film izlemişlerdir. çok felsefi, derin, açılımlı bir film bekleyenlere istediklerini vermeyecektir muhtemelen. özellikle misal - çok birebir örnek değil ama derdimi anlatabilmek adına... - kaplan ve ejderha gibi filmlerde "ıyyy bu ne biçim film adamlar ağaç dallarında yürüyor ahahah" şeklinde düşünen kişiler ayrıca bir uzak durmalı. bunun dışında görsel olarak ve aksiyon koreografisi olarak ince ayrıntılara dahi özen gösterilerek çok iyi bir iş çıkarılmış ve türün meraklılarını kesinlikle tatmin edecek bir film ortaya çıkmış.

    filmde 18 yaş sınırı var. o nedenle gişede bilet almaya çalışırken 10 yaşındaki çocuklarını kendi izinleriyle filme sokmaya çalışan ebeveynleri görürseniz- hoş bu yaş civarındaki çocuklar meraklarından görmeyi çok isteyeceklerdir - bu ebeveynler sizi çok sallar mı bilinmez ama yine de uyarınızı yapın.

    --- spoiler ---

    filmde beni en çok eğlendiren noktalardan biri ellerindeki silahlar eşliğinde ninjalarla kapışan kuvvetler oldu. bazı bölümlerde yer alan silahla ninja vurmaya çalışan polis pozisyonu gibi kareler olaya ayrı bir renk katmış.

    lee joon (genç raizo) saçlar gittikten sonra bana hafiften tüyleri kesilmiş iran kedisini çağrıştırdı ama filme oturmuş.

    ninja olan raizo ( bi rain ) için mekandaki polislerden birinin sahip olduğu "ninjadan daha çok boy band üyesine benziyor" repliği beni benden aldı.

    bi rain bu işi kotarmış.

    --- spoiler ---

    sonuç olarak nesnellikten oldukça uzak diyarlardan seslenerek senaryo bahane aksiyon ve bi rain şahane olarak tanımlayacağım filmdir ninja assassin.
36 entry daha
hesabın var mı? giriş yap