460 entry daha
  • annem kadar, hatta belki ondan daha da fazla sevdiğim dünya tatlısı bir kadını meme kanserinden kaybetmiş biriyim ben. ve şimdi bu aşağılık herif çıkmış onun kaltak olduğunu ima ediyor. ben bu aşağılık herife aşağılık herif dedim diye bu entry benim veya bişeylerin götüne girmiş girmemiş zerre sikimde değil.
    bu aşağılık herif, benim dünya tatlısı, dünya iyisi ve şimdi aramızda olmayan o kadıncağıza kaltak deme yetkisini kendinde nasıl buluyor, bu kadına kaltak deme yetkisini bu herife hangi sözlük formatı veriyor?
    bu herif burada sırf ortalık karıştırsın, birileri girsin sözlüğe, yazsın bişeyler, sözlük hit alsın, reklam geliri oluştursun diye tutuluyor sadece.
    yani birileri reklam geliri alsın diye aşağlık kere aşağılık biri, ölmüş birilerinin ölüm nedeni olan hastalık üzerinden o güzelim insanlara hakaret ve alay edecek, birileri de bunun üzerinden para kazanacak.
    öyle formatın da, öyle hesapların da, o şekilde kazanılacak paranın da ve buna alet olan o aşağılık herifin de taaa amına koyayım ben.
299 entry daha
hesabın var mı? giriş yap