• bildiğin yanılgıdır. şimdi bir milyon tane 'sözlükte kadın olduğunu belli etme yolu' falan gibi gubidik entry giricek ama eyvallah diyorum en baştan.

    bu çoğu erkekte ve kadında olan bir yanılgı. 'ben davulcuyum abi' diyorsun direkt aldığın cevap 'kadından davulcu mu olur ehauh gücün yetmez la' oluyor. yok öyle bir şey kardeşim. bir kere davul güç işi değildir! standart alıştırmalarını yaptıktan sonra en kral 'erkek' davulcuya taş çıkaracak kadınlar var. ama neymiş efendim kadınmış diye ondan bir halt olmazmış.

    arkadaşım hayvan gibi kas yapıp var gücünle davula vurmak güzel çalmak değildir ki... o sadece ses çıkartmaktır, deşarj olmaktır falan. hem sen kadın davulcuların zil kıramadığını falan mı sandın? kafanda bile kırabilirler o zili yeri geldiğinde. illa süper bir baterist olmak için deli gibi kaslara sahip olmana gerek yok yani. kısaca sevmek, istemek, zaman vermek işi bu. ki her türlü alanda profesyonelleşmek için bunlar şart.

    kadınların kötü bateri çaldığını iddia eden sevgili insanlar, daha camille gainer gibi süper bir caz davulcusunun varlığını bilmiyordur.

    aynı zamanda vera figueiredo ismini daha duymamışlardır. şöyle ki;
    http://www.youtube.com/watch?v=yrdqi-b5tqy

    hele sheila e'den bahsetmek bile istemiyorum;
    http://www.youtube.com/…tf3yo4hqfn8&feature=related

    yetmedi değil mi? o zaman bu da türk black metal davulcusu bir bayanın grubu;
    http://www.myspace.com/sirannonband

    bu bok atma durumuna bir son vermek lazım artık. nah burama geldi artik.
6 entry daha
hesabın var mı? giriş yap