12 entry daha
  • http://us.imdb.com/title/tt0441774/

    eğer ki filmi izlerken yaşadığınız "sıkılma" halini atlatabilirseniz güzel oyunculukların, başarılı görüntü ve dönemi iyi yansıtan detayların yer aldığı bir film izlemiş olacaksınız.. tabii ki filmi güzel yapan en önemli şey gerçek olması..

    jared leto ve salma hayek'in oyunculukları oldukça başarılı iken john travolta'nın takındığı ifade biraz zorlama gibi durmuş.. zaten filmin en hareketli/keyifli kareleri de leto ve hayek'in yer aldığı zamanlarda oluyor.. bir de filmin adı ile orantılı bir durum var.. herkes çift olsa bile yalnız.. herkesin birbiriyle birlikte olduğu halde değişik misyonları var..

    filmin sonlarına doğru seri katillerin yaptıkları işleri nasıl kendilerince meşrulaştırdıklarını ya da kendi mantıkları çerçevesinde sağlam bir temele oturttuklarını gösterebiliyoruz.. bağımlıklık -ki bir maddeye değil de insana olan bağımlılık bu- ihtiras, tutku, çarsizlik, pişmanlık ve destek olma çeşitli şekillerde işlenmiş..

    jared leto ve salma hayek ikilisi ile john travolta ve james gandolfini ikilisinin hem kendi iç hesaplaşmaları hem de birbirleriyle olan çatışmaları oldukça güzel..
5 entry daha
hesabın var mı? giriş yap