44 entry daha
  • robert pattinson'in asigi hayrani falan oldugum icin tarafsizligim tartisilabilir ama super olmus bu film! vallahi sirf rob yuzunden degil, filmin sonunun nereye baglandigi klise midir degil midir onu da bilmem (hatta aslinda tum spoiler'lardan deli gibi sakinmayi basarip gittim filme, ona ragmen sonunu tahmin ettim ama bu onu klise yapmaz gene de); benim olayim su oldu:

    --- spoiler ---

    su hayatta varligimizin da yoklugumuzun da bir oldugunu, en deger verdigimiz bize en cok deger veren insanlarin bile; bu dunyadan zamansiz gozup gitsek bile bi noktada yaralarinin kabuk tutup hayatlarina devam edip gidecegini, duvarda bir resim, kalbin derinliklerinde ince bir sizi olarak kalakalacagimizi ne kadar guzel anlatmislar. evet, remember me. olsem bile, hayatindan gitsem bile remember me.

    bu arada tyler babasinin ikiz kulelerdeki ofisine sevgilisiyle kavga ettikten sonra falan degil, bilakis hayatindaki her sey, butun iliskileri yoluna girmeye baslamisken gidiyor. ucaklar carpip ekran falan da kararmiyor. o bayagiliga girmemis yonetmen, gayet guzel kotarmis isi.

    --- spoiler ---
192 entry daha
hesabın var mı? giriş yap