287 entry daha
  • ben simdi yasadigi olayi iki turlu yorumlamak istiyorum izninizle: birincisinde kadin iclal aydin'i, ikincisinde kose yazari iclal aydin'i baz alarak.

    ilkinde ortada uzun sureli beraberliginden sonra evlenip, uzerine aldatma sebebiyle ayrilmis ve kocasi eski karisina donmus bir kadindan bahsediyoruz. hani demis ya normalde okumuyordum ama gozum ilisti okudum falan; haha, yemesin bizi, her an her dakika olmasa da surekli takip ettiginden suphem yok. ne diyecekti ki, guzel uydurmus iste tavan mavan biseyler demis, neyse. artik kimbilir nasil bir ruh halindeyse demek ki yazida gecen "herhangi" bir kadin ismini direkt sevgilisi olarak yaftalayacak kadar. yazik, uzuldum gercekten, aklima kendi yaptigim salakliklar geldi bir an; ben de zamaninda bir andavalin ne bileyim iletisine, dinledigi sarkilarin sozlerine bakar bakar kendime pay cikarir, yeni sevgilisiyle devam mi ediyorlar, ayrilmislar mi, nasil bir ruh halinde acaba falan diye anlamaya calisirdim. en kisa zamanda kendisine tuna'yi unutmasi gerekliligini ve aslinda vaktin coktan gelip gecmis oldugunu hatirlatiyorum!

    ikincisi ise sen kose yazari iclal aydin; hani yine kendimden ornek vereyim. ben ki burda kiytirik kendimce iki kelime karaliyorum lutfedip de okuyanlar olursa ne ala diyerek. o okuyanlar icin de yanlis bir sey yazmayayim, aman suna dikkat edeyim buna dikkat edeyim derken gobegim catliyor, bir yazip, otuz gozden geciriyorum, sen vatan gazetesi kose yazari olarak boylesi bir hataya dusuyorsun. inanilacak gibi degil gercekten. cok buyuk bir gaflet bu, coook!
    ha bir de konuyla ilgili diyecegim son bi'sey kaldi: kocaeli universitesi gazetecilik mezunu arkadasim da cagri merkezinde calisiyor!
198 entry daha
hesabın var mı? giriş yap