9 entry daha
  • bugün yapmayı en çok istediğim şeylerden biriydi bu kutuyu kullanmak, doldurmuşum böyle içine diş fırçasından, güneş gözlüğüne her türlü ıvırzıvırımı (enteresandır çerçeveli fotoğraf yok), o kutuyu iki tarafındaki deliklerden tutmuş, arkama bakmadan işyerinden uzaklaşıyorum, bir sinirle arabanın bagajını açıp bu kutuyu fırlatıyorum (lan arabamda yok ama, ne gaza gelmişim).
    işin güzeli ben bu kutuyu işten kovulduğum için değil, kpss çalışmam gerektiği için artık işleri evden idare edecek olmamla beraber eşyalarımı da eve taşımak için kullanacaktım, olmadı.
    çevreme bakındım işletmede binlerce kutu var ama incir kutularının yüksekliği 4 cm yi geçmiyor, koliler de adı üstünde koli, kutu değil. bu durumda bana kalan şey arkamdaki dolapda duran ykm poşeti oldu, çekmeceleri içine boşalttım o poşetin. bir de giderken işleri evden idare edebilmem ve iş yerine gitme miktarımı minimuma indirebilmem için yanıma print, scan yapabilen bir xerox, bir miktar antetli kağıt ve bir adet firma kaşesi aldım ve oradan uzaklaştım.
    o kutu içimde kaldı ama, kim bilir bir daha bu şekilde kovulma, kovalanma olmadan kullanabilme fırsatı ne zaman geçecek elime, yok ki ikea yakınımda, elimin altında hazır kıvrılıvermiş kutular olsun.
33 entry daha
hesabın var mı? giriş yap