48 entry daha
  • rüştü rençber' in yıllarca yedekliğini yapmış kaleci. şimdi bunu niye mi yazdım?

    şu futbol dünyasında duruşuna hayran olduğum ender futbolculardan biriydi rüştü. hatta ergen zamanlarımda '' erkek çocuğum olursa adını rüştü koyarım '' demişliğim bile vardır. şimdi herkes yazıyor buraya murat şahin' in pozisyonuyla ilgili '' gördüğüm en komik yan topa çıkış '' diye. emin misiniz?

    eğer murat şahin fenerbahçe maçında maçı satmış ise ki açıkca ima edilen bu, o zaman en fazla milli olan futbolcumuz * rüştü, euro 2008' in tamamında milli takımı satmıştır. bu kadar net. düşünsenize euro 2008' i ve rüştü' nün modric' in topuna çıkışını veya yarı final maçında klose' nin attığı golde ki çıkışını. hangisini, kim, nasıl açıklayabilir?

    bir insanın şerefine, namusuna, çocuklarına götürdüğü ekmeğe bok atmak bu kadar kolay işte ülkemizde. yeri gelir ulusal formayı en çok terleten futbolcuya, yeri gelir tek ayağıyla maç kurtarmış kaleciye, yeri gelir penaltı kaçıran futbolcuya, istisnasız hepsine hiçbir delil olmaksızın çamur atılabilir bu ülkede. kimsede çıkıp sen ne saçmalıyorsun arkadaş demez.

    allah hepimize akıl fikir ihsan eylesin.
70 entry daha
hesabın var mı? giriş yap