3 entry daha
  • çok merak ettiğim bir senaryoya sahip oyun. hadi oyundur, senaryoyu force kullanma zevki uğruna 2. plana attık birinci oyunda. saçma sapan bi karakterin stardestroyer düşürmesini, vader'ı dövmesini, palpate'ini tokatlamasını "hasktr lan" diyerek izledik, oynadık.. hadi kendi içinde bi senaryosu vardı diye sustuk sesimizi çıkarmadık.

    ama ikinci oyunda artık cidden saçma sapan ve birçok canon bilgiyle çelişecek durum olmasından korkuyorum:

    galen marek 1. oyunda öldü. ölen birinin geri dönmesi konusu sw evreninde genellikle klonlama teknolojisi ile mümkün oluyor. zaten trailerda da galen'in klonları gözüküyor. hem de böle sürüsüne bereket. hem de büyümüş klonlar bunlar. yani 20 yaşında bir klon olması için 10 yıl önceden bu işleme başlanması lazım. veya spaarti klonu olmalı daha hızlı büyüyebilmesi için, ama o da çok sağlıksız ve kişinin delirmesine yol açıyor, bu şıkkı geçtim.

    her halukarda galen henüz hayattayken klonlandı. bunu tezgahlayan vader, uzun vadeli düşünmüş olabilir galenin eğitimi sırasında. "rebelları ele geçirdikten sonra ben bunu öldürürüm zaten, sonra bir galen daha yaratıp ona da çizmelerimi parlattırırım" demiş olabilir. yeni doğan klonun galenin hafızasına sahip olmaması gerekir. ki bu durumda da galen için yeni bir eğitim süresi gerek, ölme eşşeğim ölme.

    ha, eğer galen ep6 sonrası palpatinin yapacağı gibi ruhunu koruyup yeni bir klon bedenin içine sokmayı başarmışsa, o halde daha büyük bi saçmalık var. dirilmiş olan galen, eski hafızasına da sahiptir ve direkt olarak gözünü açaraçmaz imparatorluğa düşman olacaktır, vader'ın işine gelmez.

    ayrıca vader'ın niyeti ne? hem adamı klonlatmışsın bi ton zahmete girip, hem de zincirle bağlatıp öldürün diyorsun askerlerine. manyak mısın arkadaşım?

    kafamda biçok soru işareti var daha aslında ama du bakalım lucas'ın yumurtasından ne çıkacak bu sefer.
31 entry daha
hesabın var mı? giriş yap