134 entry daha
  • film sonunda da belirtildiği gibi robin hood'un robin hood oluşunu farklı bir objektiften anlatılıyor. filmde herhangi bir kandırmaca aldatmaca yok ki yorumlar bu şekilde tepkili sebebini anlamadım. sonuçta ridley scott'ı ridley scott yapan filmlede kullanmış olduğunu farklı teknik açılar. kendisi de bu görevinin altından yine muhteşem bir başarı ile kalkmış zaten. farklı bir scott çalışması görmedik. sadece farklı bir robin hood yaklaşımı ve hikayenin farklı bir parçasını gördük. kaldı ki sadece teknik açılar değil filmi aktarış şekli de gayet önceki çalışmalarının bir türeviydi. oyuncu seçimi oldukça başarılıydı. zaten mark strong'u stardusttan beri beğenirim. cate blanchett'in ise rolüne cuk oturduğunu düşünüyorum. o zamanlar kocalarını savaşa yolayan kadınların methanetini oldukça başarılı bir şekilde yansıtmış. bu arada richard'tan sonraki john'u bazı sahnelerde inanılmaz bir şekilde henry viii'yi the tudors'ta canlandıran jonathan rhys meyers'a benzettim. zaten the tudors'ta oynayan bir isyancıyı yine aynı karaktere bürümüşler. bir de çekim mekanı sanki merlin dizisinin çekildiği château de pierrefondsgibi geldi bana. ama yanılıyor da olabilirim tabi ki.

    nitekim farklı bir robin hood filmi. ha kevin costner'ın robin hood'unu tek geçerim o ayrı ama kötü diyebileceğim bir çalışma da olmamış.
    ayrıca ridley scott'ın müslümanlık sempatizanını yine hissedebileceğiniz film.

    ha yalnız beni rahatsız eden şöyle bir durum vardı ki haçlı seferlerinden dönen robin hood o kadar kart değil, olmamalı da.
    russel crow'u oynatacak diye karakteri yaşlandırmasına gerek yoktu bence scott'ın.
160 entry daha
hesabın var mı? giriş yap