• çok enteresandır; ama belki de değildir, nerde olursam olayım insanlar bana adrestir yoldur sorarlar. tamam herkese yol sorulur da haftada ortalama iki kere sorulmaz herhalde. hangi şehirde olduğum, neresinde bulunduğum önemli değil. otobüste, minibüste, yaya yolunda (oha kaldırım ne peki?), bakkallarda marketlerde..

    universal yol danışmalardan bir bukle:
    1. bir gün brüksel'de st. catherine parkına gidiyorum (ben belçika'ya gittim!), adamın biri o kadar insanın içinde direktman bana doğru gelip metro durağının nerede olduğunu sordu.
    2. antalya'da yürüyorum, yürüyorum ama yola yaklaşık 10-12 metre (bilenler için: yüzüncü yıl'da, taa apartmanların altındayım) ısrarla korna çalıyor. bakmıyorum, bir daha.. e döndüm baktım ben de, adam ordan bana yol soruyor..
    3. izmir'e gittim, üçkuyularda adres arıyorum, bana adres soruyorlar..
    4. kahire'de (evet mısır'a da gittim! hahah!) opera binasının tam önündeyim, havuzun orda (bilenler bilir) adam tutmuş çocuğunun elinden, geldi opera binasının nerde olduğunu sordu (tekrar ediyorum binanın önünde). ama başka insan da yoktu soracak..
    5. geçen dün, ego otobüsündeyim ama en arkada. hemen önümde oturan bayan sağ tarafımda açısı daha iyi olan iki kişi daha varken tam 180 derece döndü ve bana kuzgun sokağı sordu. e ama..
28 entry daha
hesabın var mı? giriş yap