208 entry daha
  • yaz sicagi kavraminin kesinlikle yeniden tanimlandigi yer. arkadas, istanbul'da sikayet ettigimiz ''ay saat 11 ile bilmemkac arasi cok sicak'' iste burada sabah 7.30da basliyor. ve inanin duzelmiyor. kibrisli bi insan olarak inatla soyluyorumkine bu sicak olayi boyle degildi, agaclar falan yandiktan sonra elimize aldik sicak isini. topluca terk edelim diyorum, bir de utanmadan kibris sorunu falan diyoruz. hani sadece usler kalsa gercekten yeridir. onlar erisinler sicaktan. only mad dogs and englishmen go out in the midday sun.
    http://www.traditionalmusic.co.uk/…d_englishmen.htm

    the natives grieve when the white men leave their huts,
    because they're obviously, absolutely nuts --

    bu arada basbakaniniz basbakanimizi sorgulamis maaslar konusunda. cok pahaliya geliyorsunuz bize altmetinli. evet beybiler, denizasiri koloni boyle pahaliya gelen birsey.

    alakasiz olaraktan nufusun gittikce arttiginin fena halde hissedildigi yer. ben kucukken sokaklarda kimse yoktu neredeyse, simdi kalabaliklastik. ne bitmez tukenmez insan yerlestirme politikasiymis. bakin bittik zaten, 3 kisi kaldik, yeter, asimilasyon konusunda direnemeyecegimizi coktan anladik. vurmayin daha.

    daha da alakasiz not: ve tum ada kocaman bir tatil koyuymus gibi hala lens solusyonu gibi basit seyleri turkiye fiyatlarinin 3 katina falan satiyorlar yurdumda. ayip.
643 entry daha
hesabın var mı? giriş yap