25 entry daha
  • önceliklen eyyhhh eytere beah diyerekten peşine de zikerim böyle konsepti demek istiyorum sevgili sözlükçü. hazır asabım bozulmuşkene gelip şöyle sözlükte bi güzel döşeneyim dedim, her ne kadar asabımı bozanlar bunları hiç göremiycek olsada. kusucam şimdi buraya sevgili sözlükçü, kusmuk okumak istemiyosan uyarıyorum seni en başından.

    ne zikindirik bi toplumda yaşamaktayız biz ki anasının babasının bitanecik kuzusu başkaların tarafından ikinci sınıf insan muamelesi görür. hayır ben burda insanları sınıflara ayırırken bile utanmaktayım böylesine laf gelişi, ama işin özü budur işte. gelin bir şahıs değildir, bir karakter sahibi değildir, duyguları, kalbi, üzüntüleri, kederleri, sevinçleri, neşesi, sıkıntıları, heyecanları yoktur. asla kimseye kırılamaz, kimseye tavır koyamaz, koyarsa top olur, koymazsa zaten kendine topluk etmiştir. gelin bir mekanizmadır sadece sevgili sözlükçü. belli işlevleri vardır, belli zamanlarda kullanması gereken. ondan gayrı bi düşüncesi olsa o hiç hoş olmaz. günümüz gelinleri daha da boktan bi durumdadır. eskiden en azından sadece evi çekip çevirmeleri ve çoçuk doğurmaları, mümkün mertebe erkek çocuk doğurmaları beklenirdi. şimdi bu kızcağızlar hem tüm gün işte kafa patlatır, eve gelir fiziki bi patlamaya yaklaşır ve de üstüne hala çocuk doğurmaları beklenir.

    seni annen baban senelerce sarsın sarmalasın, sen senelerce bi taraflarından ter akıt, dirseklerin çürüsün, mürekkepleri yalıycam diye dilin masmavi olsun, yeri geldi mi millet gelsin önünde ceketini iliklesin, sonra evlen ve birileri seni bulaşık makinası işlevli bi mutfak robotundan öte göremesin. birilerine tanıştırılırken gelin densin evlat mertebesine ulaşabilmek için yemen gereken 100 fırın ekmek, 1135 level olsun atlaman gereken. insanların çoğu adını bile hatırlamasın, zaten seninle sadece çay getirmeni istiycekleri zaman konuşsunlar. çünkü sen aslında konuşmayı da bilmiyosun. sadece verilen komutları algılayabiliyosun. aile içindede garip garip politik çatişmalar olsun, eski modeller yenilerinden haz etmesin. kimse seni arayıp sormasın, ölsen gebersen haberleri olmasın, zaten adını bilmiyolar telefonda nası isticeklerki arasalar bile demi. işte öyle bişey.

    hay zikeyim ben böyle düzeni. bide böyle batterstar galactica misali akıllan robotlar hemen outlaw ilan edilsin. işin boktan yani ne biliyomusun sevgili sözlükçü, gelin mekanizması bu durumu kabullenmiş, gık demen kurulu düzeni asla yargılamadan sorgulamadan, adım adım uymaktalar. böyle şey gibi, balactica'da akılsız robotlar var ya vur desen vuruyo, dur desen duruyo, aynı öyle. üzülüyorum be sözlük bunları gördükçe, kızıveriyorum sonra, gelip buralara kusuveriyorum işte.
85 entry daha
hesabın var mı? giriş yap