17 entry daha
  • tahtaya yazdığı yazılarda ve dağıttığı handout'larda küçük i harflerini noktasız, büyük i'leri ise noktalı yazdığını fark ettiğim; sebebini merak etmekte bulunduğum ve en kısa zamanda sormayı planladığım zat-ı muhterem.

    üniversite eğitiminde uzatma dakikalarını oynadığım şu dönemde -çaylaklığıma denk gelmesinden ötürü okunmakta olan girdinin tarihiyle örtüşmeyen bir dönem- uluslararası okumama rağmen dersini tesadüfen -birinci sınıftayken d aldığım bi dersi tekrar etmek isteyip seçmeli ders almak zorunda kalmam hasebiyle- aldığım şahıs. iletişim fakültesi bünyesindeki danışmanımın bile ders kayıdımı onaylamadan önce "süper bir tercih" diye nitelediği, benim de bunu girdiğim ilk dersin sonunda fark edip kendisine ilettiğim, şu anda muhabbetimizin çok iyi olduğu, ve geri kalan 7 haftadaki toplam 14 dersinin 1 dakikasını bile kaçırmanın benim için büyük kayıp olduğunu düşündüğüm insanlık abidesi.

    pazartesi ve salı derslerine girdikten sonra bir iki gün kendimi ingilizce konuşup cümlelerin arasında tek türkçe kelime kullanırken bulmamın sebebi olan mr. reid beyefendinin, derste her anlattığı konu esnasında, o anlattığı mekanda olduğu, o anı yaşadığı bakışlarından ve olayları canlandırmasından hayli anlaşılabilir. çok yaşasındır, çok anlatsındır.
2 entry daha
hesabın var mı? giriş yap