3 entry daha
  • dandik diyeceğim. başından sonuna kadar dandik. aldırmayın siz kuşların söylediklerine. kuşlar bu yalanı her organizasyon söyler. bir kere festivalin programına bakın. atölyelere ve atölye saatlerine. bunları bir araya getirince ortaya şöyle bir şey çıkıyor : evet festivalimiz "taşra" festivalidir ama taşra festivali olması umrumuzda değildir. bakınız bütün filmler gündüz. hafta içi sabah 9:30 da başlıyor ve akşamüstü bitiyor.
    peki kim katılacak bu seminerlere, kim izleyecek bu filmi? taşralılar mı?
    emeksiz'deki kitapçı teyze sen?
    -işteyim o saatte, dükkanı bırakıp gidemem
    beydağındaki sağlıkçı
    - görmüyor musun mesai kaçta bitiyor?
    battalgazi'deki öğretmen;
    -hocam haberin yok senin derslerin kaçta bittiğinden.
    çocuklar gidecek misiniz buz devri 3'e?
    -ne yani okulu mu kırayım. o saatlerde 3. derste oluyoruz biz.

    e peki kime yaptınız siz bu festivali. 2. öğretim üniversite öğrencilerine mi? (2. öğretim üniversite öğrencisi arka sıralardan parmak kaldırır)
    -kusura bakmayın ama o hafta vize haftası. bizden de medet umma.

    kuzum allasen kim gidecek peki bu festivale. kimin için düzenliyorsunuz bu festivali? yoksa maksat sadece para mı? biz sinemaseverler ne olacağız peki? siz burayı altın portakal, istanbul film festivali mi sandınız.
    hani gerçekten üzüleceğim sonuç için. sinemada sadece 10-20 kişi ile gösterimler olacak. 8-10 kişiyle atölyeler olacak. malatya ya yıldız yağacak ama bu yıldızların gündüz yağmasından kimse birşey anlamayacak. ancak anlasa anlasa devlet erkanı ve ailesi anlayacak.
    şimdiden sevgili malatyamızı bu güzide festivali organize ettiği için tebrik ediyor hasretle öpüyorum.
45 entry daha
hesabın var mı? giriş yap