332 entry daha
  • 1) http://www.upi.com/…kill-my-son/upi-71281234475937/
    sizofreni tanisi koyulan virginiali bir baba, allah'in emri uzerine 5 yasindaki oglunu anti-christ (deccal) den korumak icin kafasini kopariyor.

    2) http://www.independent.co.uk/…ys-mother-558706.html
    anneler gununde iki cocugunu taslayarak olduren, ucuncusunu de agir yaralayan texas'li kadin: "allah cocuklarimi oldurmemi emretti, gucunu kullanip onlari yeniden diriltecegine inaniyorum"

    3) http://scienceblogs.com/…d_told_me_to_kill_gays.php
    allah bu arkadasimizi 2001 yilinda hapishanedeyken ruyasinda ziyaret ediyor, homoseksuel erkekleri oldurmesini emrediyor, bu da bir gay bar'a gidip, adamin tekini oldurup, cesedini yakip, dedesinin arazisine gomuyor. "ben kotu biri degilim, allah'i seviyorum". seviyor da hakikaten, zira islam'in da eyvallah dedigi eski ahit'te allah homoseksuellerin oldurulmesi icin yahudilere direkt emir veriyor.

    4) http://ktar.com/?nid=6&sid=1173942
    uyku konusunda tartistigi karisini, allah'in emri ve lucifer'in rizasiyla kasap bicagiyla kesmis, kizini sacindan tutup defalarca bicakliyarak oldurmus, 4 yasindaki oglunu da komaya sokmus. en cok oglani bicaklamis cunku en cok onu seviyormus

    5) http://trailerpark.blog.ca/…old_me_to_kill~3613340/
    yine bir baba,allah'in emri uzerine kizini olduruyor ve hemen akabinde, kilisede elleri kanli bir halde dua ederken bulunuyor

    6) http://www.guardian.co.uk/…rld/2005/oct/07/iraq.usa
    en favori dinci baskanimiz george bush'tan geliyor: allah bana irak'taki dikta rejimini bitirmemi, afganistandaki teroristleri bulmami, ortadoguya barisi getirmemi emretti.

    daha sabaha kadar gider bu, google'da cikan binlerce sonucta ikinci sayfaya gecmedim bile. kaldi ki birak google'i, daha basin yayin ortaya cikmadan once de binlerce insan ruyasinda, tuvalette, atesli hasta yatarken falan allah'la konusup, melekleriyle saldiri planlarinin detaylarini kararlastirip, karisini kocasini arkadasini bogazlamislar.

    bunlarin istisnasiz hepsini, deli diye akil hastanelerine, hapishanelere, idam sehpalarina gondermisiz ama 3000 sene once varligi bile mechul bir dengesiz yapinca "daha onceden verdigi sozu tuttu, allah bu unutmaz verilen sozleri, harbi adammis" oluyor, "allah'in sinavindan alninin akiyla cikti" oluyor. alninin akiyla. yahu herseye inanilir da buna inanilir mi? herseye goz yumulur da bu ahlak anlayisina eyvallah denir mi?

    bir de ne alakaysa olan bir koca oluyor. allah illa kan istiyor, dna'lari benzer nasil olsa. hani ibrahim'den cok sonralari, insanlarin gunahlari icin bir bedel isteyip, bir yandan da onlari cok sevdiginden onlara azap cektirmek yerine oz oglunu gonderip, bu bedeli ona cektirtmesi, hesaplari boyle sifirlatmasi gibi. illa birseyler kurban olacak, affetmek yok. sonra da azteklere kitapsiz diyor, hor goruyorsunuz. montezuma simdi cennette bogaz manzarali yerde oturuyordur.
1041 entry daha
hesabın var mı? giriş yap