247 entry daha
  • ingiltere'de yaşamadan,ingiltere'de ki özgürlüğe hayran olan türkleri görüyoruz.ingiltere'de müslümanların rejimi yıkıp,hristiyanların yaşam biçimine etki etmek gibi bir amaçları olmadığı(olamayacağı)gibi(olacağını hissettikleri an önlemini alırlar merak etmeyiniz.) , insanları etnik kökenleri nedeniyle ayırıp 30.000 ingiliz vatandaşın canını alan terör örgütü sempatizanının ev aramasına da aldırmazlar çünkü o adamın yegane ikametgahı hücresi olur.

    burada türbanlı derse giremiyor oh orası ne kadar özgür diyen etkafaya sorarlım,orada içki de serbest pornoda,sen de bana burada bunun baskısını yapıyorsun.ingiltere'de yalnız müslümanların okuduğu okul gördün mü et kafa,oradaki türkler nelerle uğraşıyor biliyor musun?neymiş bir kız çocuğu türbanla girmiş derse.her okulda bir tane olsun da göreyim.

    insanlar evlerini kime kiraya vereceğini seçme özgürlüğüne sahiptir diyorum diğer mankafaya,ben öğretmene kiralarım sen terör örgütünün uzantısına kiralarsın.ingiltere'de böyledir.

    ama buradaki özgürlük size az gelir beğenmezsiniz.bir türlü siktir olup o çok özgür dediğiniz yerlere gitmezsiniz.pasaport polisinden başlayarak yabancılara ve müslümanlara nasıl davranıldığını bilmediğiniz için bayılırsınız oraya.

    ingiltere'de demokrasi vardır çünkü insanlar başkalarının yaşam tarzına müdahale etme hakkını kendilerinde görmez.

    bu ulkede hic kimsenin rengi, dili veya inanisi yuzunden ayrimciliga maruz kalamaz. 8 yasinda turbanli cocugun da, ingiliz ailenin cocugu da, somalili ailenin cocugu da ayni egitimi gorur.ingilzce eğitim görür,kimse ben istediğim dilde okurum ,istediğim dilde yazarım diyemez.dediği anda öperler.
3416 entry daha
hesabın var mı? giriş yap