83 entry daha
  • kendimce ilk 3-4 tanesi elzem olmak üzere önemliden önemsize şöyle sıralayabilirim bu özellikleri:

    * iyi bir insan olsun. birinin kalbini istemeden de olsa kırdığında aklında yer etsin bu. üzülsün vicdan yapsın. gidip özür dilemek istesin. içinde çelik gibi parlasın bu iyilik damarı.

    * beni sevsin. çok sevsin. böyle ne olursa olsun ne hayvanlık yaparsam yapayım (ki kesin yaparım) beni sevmekten vazgeçmeyeceğini bileyim. ben de bu yüzden salmayayım kendimi, daha da bağlanayım bunu bildiğimden.

    * aşırı güzel olmasına gerek yok. derli toplu yüzüne bakılır olsun. zarif olsun. saçları koyu renk olsun. ayakları güzel olsun. akşamları ayaklarını kucağıma uzatıp masaj talep etsin. doğal hakkı görsün bunu..

    * talepkar olsun. maddi olarak değil de tabi manevi olarak. ilgi istesin sevgi ve şevkat istesin, seks istesin. isteklerini karşılamakla görevli ve mutlu hissedeyim kendimi. böyle şövalye gibi hissettirsin beni kendini de prenses..

    * dışarıda ben karar veririm önemli şeylere. benimle tartışmasın. eve gidince ne istiyorsa o olsun. zaten memesi var. her emrine uyarım o yüzden. ama o etek kısa olmayacak kardeşim. *

    * okusun. hiçbir zaman "onu bunu bilmem.." diye girmesin cümleye. dinlesin sonra bilsin. çatışma yaşadığımızda kafama vurarak anlatmasın, sinirler yatışınca tatlı tatlı anlatsın. ben zaten kabul ederim ki her şeyi..

    * sevdiği bir işi olsun, para kazanmasa da olur. ben kazandıklarımı getirir ayaklarının dibine sererim zaten.

    * ev işi istiyorsa yapsın istemiyorsa temizlikçi tutalım. kafasına göre takılsın. yeter ki bunu sorun etmesin.

    * evlenince hemen çocuk istemesin. 1 sene nişanlılık 2-3 sene evlilik geçirelim çocuksuz. sonra ne kadar isterse yaparız. o zamana kadar gezelim, eğlenelim. mavi tura çıkalım. akşamları beraber kitap okuyalım. hadi gel deyip kucağıma alınca kahkaha atsın "hadi gidelim" desin. "e nereye şimdi. dur." demesin..

    * ailesini sevmemi beklesin. ailemi sevsin. ama 1 numara hep ben olayım. rutinler ziyaretler dışında zamanımızı onlarla geçirmemizi istemesin.

    * açık olsun. birbirimize hiç zarar vermeyeceğimizi bilsin, o yüzden kartlarını ortaya dökmekten korkmasın, utanmasın. eleventh zaten kimseye söylemez, yüzüme çarpmaz diye düşünsün, güvensin. ben de boşa çıkarmayayım tabi güvenini..

    buldun da kıllısını arıyorsun sen de demesin.. herkes arıyor işte.. *
1937 entry daha
hesabın var mı? giriş yap