72 entry daha
  • sigara molasına yeni uygulama gelmiş olan kütüphane. şöyle ki; molaya çıkmak istediğinizde, molalı çıkış turnikesinden çıkınca on dakika süre ile oturduğunuz masa sabit kalıyor, on dakikayı aşarsanız masayı kaybediyorsunuz, yeniden giriş yapıyorsunuz.

    adnan ötüken okuma salonunda tüm masalarda priz girişi var ayrıca. müjgan mungur okuma salonu için ise prizli masa için kütüphaneye girişte ekrandan seçmek zorundasınız. kablosuz internet için , web tarayıcı sayfasına tıkladığınızda açılan sayfada yeni üye kaydı yapıyorlar ve interaktif okuma salonundaki personele danışarak aktif hale getirdiğinizde internetinize de kavuşuyorsunuz.

    herkes ders çalışırken siz de ders çalışmaya başlıyorsunuz, evde ders çalışamayanlar için güzel alternatif. karnınız acıkınca kafeteryasında iki dakikada sandviç ve salata hazırlanıyor ama bahçeli yedinci caddede de karnınızı doyurup gelebilirsiniz, fiyatlar uygun ama biraz daha para vererek caddede daha fazla seçenekle karnınızı doyurabilirsiniz. zemin kattaki süreli yayınlar odasında ise geniş koltuklarda gazete keyfi yapabilirsiniz.

    edit: imlâ
283 entry daha
hesabın var mı? giriş yap