12 entry daha
  • hastasi oldum. robert pattinson'i sirf edward'i* oynadigi icin begenmedigimi ispatladi bu film bana ustelik. o bakislar, o kahkahalar, gozlerdeki o duygu. derken o boy, pos, endam, en cok da gozler... derken kendimi simdi suracikta yanimda olsa diye eriyip gider ve hulyalara dalarken buluyorum. sanki nolurdu ultramega film stari neyim olmayaydi da benim olaydi? neyse ne diyoduk? eet film. water for elephants. super mukemmel olmus.

    waltz yine psikopatligin kitabini yazmis mimikleriyle her seyiyle. ruyanda gorsen arkana bakmadan kacarsin o derece. helal adama. witherspoon'dan emin degildim, hos cok da bi sey yapmamis ama kiskanclik etmeyerek ona da aferin veriyorum. boyle de super bi insanim.

    kitaptan cok sasmamislar senaryoda ki bu ayrica takdire sayan. cikardiklari sey senaryonun akisini ya da karakterlerin birbirleriyle baglantisini falan degistirmemis, guzel olmus. sahneler, gezici bir sirkin olmasi gerekecegini dusundugunuz her seyi yansitiyordu tam hayal ettigim gibiydi. son donemlerdeki kitap uyarlamalarinin hemen hepsinde yasadigim hayalkirikligini bana yasatmadigi icin filmi daha bi sevdim.

    10 puan.

    (ha bir de, bu cevirmenleri allah nasi biliyosa oyle yapsin. bitirim ikili ekolunu de yerin dibine soksun. askin buyusu ne lan?!)
32 entry daha
hesabın var mı? giriş yap