52 entry daha
  • kimse kusuru bakmasın ama sinemada gittiğim son zamanlardaki filmler arasında, vermiş olduğum ücreti sonuna kadar hakeden ender filmlerden biri oldu, sucker punch.

    daha film baştan ne vereceğini söylüyor ve bu konuda sözünü yerine getiriyor, benden tam puanı aldı. filme giden abilerim ablalarım ne bekliyordu da bulamadı, beğenmedi anlamış değilim. ben hur mu umdunuz da vermedi size. afişten belli zaten ''300 & watchman yönetmeninden'' dedikten sonra, bağımsız film festivallerindeki drama filmler mi umuyordunuz.
    dayamışlar ekşını, dayamışlar heavy metalı, dolby digital, dev ekran kombosu ile birlikte bolcana fetiş ablamızda bu karelere eşlik ediyor. daha ne olsun. sinemada gidilen her filmin bir başyapıt olması gerekmiyor. bunlardan da gerek ve tam gerektiği gibi de yapmışlar.

    beklentilerinizi bu eşiğe indirgerseniz çok hoşunuza gidecek. barış manço modunda sinemadan çıkarken 10 puan 10 puan 10 puan diye ayrıldım mekandan.

    unutmadan soundtarck'i de oldukça hoşuma gitti, eski parçaların cover'ları hoş olmuş, filme gitmiş. hatta daft punk'ın sponsorluğundaki tron soundtrack'i ile yarışır. ahan da bu kadar net konuşuyorum. (elbette where is my mind cover'ı dışındakileri)

    gelen mesajla üzerine edit: anlaşılan o ki herkes bir bronenosets potyomkin umut ederek gitmiş, yanlarına peçete almayı unutmuşlar. kısmet işte... sağlık olsun.
249 entry daha
hesabın var mı? giriş yap