93 entry daha
  • mottosu eğitmek, öğretmek, derin mesajlar vermek olmayan, hayatın anlamını sorgulamayan bir film izlemek ise ama amaç kesinlikle doğru film. diyorsanız ki; ben bağımsız filmlerin hastasıyım, ekspresyonist vurgulardan haz ederim, fularımı takmadan iki kadeh 2007 patrick lesec les galets blonds chateauneuf du pape şarabımdan içmeden film izleyemeyen birisiyim, o zaman izlemeyin hiç. ne kendi sinirinizi bozun ne de benim gibi gayet 2 saat boyunca filmden zevk almış insanların sinirini bozun.

    --- spoiler ---

    güzel bir konu çok fazla derine inmeden, yeterince irdelenerek, çok güzel efektler harika müzikler eşliğinde işlenmmiş. konular ve kurgu çok fazla benzerlik göstermese de 300 tarzı devem ettirilmiş bu filmde de. sucker punch biraz daha gerçekçi diyebiliriz*
    white rabbit cuk oturmuş adeta. şarkıyı seçene puanım dokuz kanka.
    300' de kaslı adamlar izledik, bu filmde güzel kızlar izledik.
    bu arada şunu da demeden geçemeyeceğim; 20 yaşındaki bir kızın hayellerini izlemekteyiz, bir erkeğin fantezilerini değil. çılgın 31 fantazilerine konu olabilecek bir film de değil eğer saatli bomba yanında sevişmek, 3 metrelik samuray kılıcı ile etek traşı olmak çok değişik takıntılarınız yoksa. belki bi katı-sıvı aralığında bi ereksiyon başlangıcı, o da olsun zaten afedersiniz.

    --- spoiler ---
208 entry daha
hesabın var mı? giriş yap