1 entry daha
  • ya iste bi isyeri var, üretim sürecinden tut da bilmem neyine kadar degistirmek istiyor. artik yeni bir teknoloji mi cikmis dersin, yoksa bircok insan isten atilmis, üretimin yeniden planlanmasi mi gerekiyor dersin, disa acilim ya da cok ulusluluk söz konusu olmus da, adamlar iscileri/yöneticileri bir sekilde bu olaya adapte etmeye mi calisiyor dersin...orasini sen bilirsin; ama bir degisim var ve bu sürecin stratejik ve taktiksel olarak yönetilmesi gerekiyor. iste olay bu.

    dört ana unsuru bulunur:
    vizyon (vizyonsuz olmaz zaten a kü)
    iletisim
    katilim
    kalifiyelendirme

    gördügünüz üzre, vizyon tepeden verilir ve iletisim, katilim ve kalifiyelendirme sürecleri is üzerindeki insanlarla ortaklastirilir. bazi firmalar vizyonu da ortaklastirmiyor degil.

    koca bir balondur kendisi, haberiniz olsun. yani simdi isyerim beni ilerde nasil daha kolay atabilir sürecinde etkin rol oynuyorum falan. böyle acayib isler. birtakim sertifikalar aliyorum ki, amman daha güzel calisayim, cici calisayim, is yerinde kalayim sdkjnfkdsn

    dünyanin ikinci büyük lojistik sirketinin 94 senesinden beri bu chanage management süreci icerisinde iscilerinin yarisini, isten cikarmama konusunda varilan anlasmaya ragmen cikarmayi becerdigini de not düseyim. zaman zaman ne kadan korkunc olduu bilinsin.
10 entry daha
hesabın var mı? giriş yap