aynı isimde "delta (oyun)" başlığı da var
57 entry daha
  • bunun diploma in english language teaching to adults http://www.cambridgeesol.org/teaching/delta.htm olan versiyonu iddia ediyorum ki türkiye'deki çoğu ingilizce öğretmenliği master programından kat be kat zordur. (bkz: ühü) ben de bi bk yedim ve bu işe girdim aklıma sçayım adeta.

    3 modülden oluşur, ilk modülü bitirmek için tüm dünyada yılda iki kez (aralık ve haziran) aynı anda yapılan bir bilim sınavından geçmek zorundasınız. tükenmez kalem mecburi ve 3,5 saat sürüyor. (bkz: eşşeğin ziki)

    2. modülde bilmemkaçbin kelimelik çeşitli assigmentlar, başka hocaların gözlemlediğiniz derslerinin 8 ayrıntılı raporuyla birlikte sizi de gözlemleyecekleri 6 ders vardır. bu 6 derslerin birini cambridge den gelen bir hoca izler ve çoğunlukla da bırakır. (bu da bu modülü bitirememek anlamına gelir ki bu durumda program da bitemez)
    gözlemlenecek her ders için yaklaşık 3000 kelime uzunluğunda öğreteceğiniz konu her ne ise onunla ilgili mini bir tez bi de öğrencilerin kulak meme çaplarına varan detaylı bir ders planı bulunur. (çarpı 6)

    3. modül de detaylı bir syllabus hazırlamanız gerekir ki bu da delta nın tezidir. ( en az 5000 kelime, benim ödev 96 sayfaydı)

    kendine güvenen şöyle gelsin, bring it on diyorum müsaadenizle.
45 entry daha
hesabın var mı? giriş yap