29 entry daha
  • sprite'ın acı gerçekler'in de yer almasını isterdim bunun. ilkini direk ilişkinin bittiği gece yazarsın. sabaha anca yetişir. siklenmez. ikincisini, yaklaşık bir hafta sonra falan yazarsın, siklenmez. üçüncüsüne kasarsın, ki benim yazmam ayları bulmuştu- sürekli birşeyler ekler çıkarırsın, notepad'e maddeler halinde notlar falan alırsın. tez yazıyoruz sanki amk. gönderirsin abi sonunda, ama yine siklenmez. mail yönteminde bu kadar ısrar etmenin sebebi de zaten anlatılmak istenen şeyleri aceleye getirmemektir. yüzyüze konuşmak, her iki taraf da konuşma özürlüyse (mecazi anlamda) mümkün değildir. cıngar çıkma ihtimalinden korkarsın. o ihtimal yüzde 100'e yakınsar muhatap deliyse. telefonla bile cıngar çıkmıştır çünkü. -günahını almayayım, ben olsam ben de cıngar çıkarır, rezil ederim.-

    okunmayacağını bilirsin. hele ki, hatun kişinin mail adresindeki okunmamış 2457426426 tane maili gördüysen emin olursun. bu yüzden mailin başlığını çarpıcı yapmaya kasarsın. -benim en son başlık "silme hemen pls" miş, baktım şimdi.- hatta, abartır 4 5 farklı e-mail adresinden gönderirsin. yaramaz abi. yine bi' boka yaramaz o mail. yahu, cevap almayı geçtim. maili yazan bir öküz, muhatabı ayrı bir öküz. okunmaz bile abi. boş yere yalvardığınla, ezildiğinle kalırsın. dalga geçilir demiş birisi. geçilsin anasını satayım, çok da sikimdeydi. ben kendimle dalga geçiyorum ötesi mi var? aşk lan bu. erkeklik gururu mu kalıyor sanki?

    bu kadarı da yetmez. gelir ekşi sözlüğe bir daha yazarsın farklı bir mail. ismi olan başlığın altına. hani filmlerde olur ya klişe, ıssız adaya düşmüş adam, yazar birşeyler, şişeye koyar, tıpasını kapatır, fırlatır okyanusa. aynen onun gibidir. beklersin, birisi görsün haber etsin vesaire diye. birşey olmaz. beklersin. beklersin. beklersin. son çırpınıştır bu. neden bu kadar ısrar edersin? çünkü muhatap kişinin alternatifi yoktur. bilmem kaç milyar insan vardır, ama hiçbiri standartlarına uymaz. takıntı da değildir bu, işin kötü tarafı. olumlu olumsuz değerlendirebiliyorsundur herşeyi. kaldı ki, takıntı olsa, gidersin bir psikoloğa sorun çözülür. ama aşk dediğin şey takıntı değildir kesinlikle. işte tam da bu yüzden, hiç bitmez. efendi efendi kabul eder, yaşarsın hiç bitmeyecek ızdırabını.
430 entry daha
hesabın var mı? giriş yap