• umut sarıkaya tespitidir. hehehehe. hayatımızın bir gerçeğidir. kadıköy-beşiktaş vapurunda gülmekten gebermeme sebep olmuştur.
  • ne kadar birikmiş içe atılmış bok püsür varsa kusulan maildir.
    ve sonu gelmez, yo öyle değil, şöyle:

    re: ikimiz için de en iyisi oldu
    re: re: ikimiz için de en iyisi oldu
    re: re: re: ikimiz için de en iyisi oldu
    .
    .
    .
    .
    re: re: re: re: re: re: re: re: re: re: re: re: re: re: re: re: re: re: re: re: re: ikimiz için de en iyisi oldu
  • bak........ ben o gün çok ağlamıştım.........alp benim en iyi arkadaşım.......bana kimse böyle bişey diyemez..yalan...........o kız kskanıyo.....ben hala seni seviyorum........ama.... şu şarkıyı dinle...ceren geldi....herkez biliyo....
  • içinde aşkın kırıntılarını bulunduran mektuptur, hep bir tarafı eksiktir. bir taraf çok sever diğeri sever çok sevmemek bile aşka ihanettir. hüzünlerini, eksikliklerini, yaşanamamışları, aşkını, sevgisini, güzel günleri, üzüntüleri, yanlışları barındırır içerisin de. son umut parçasıdır o, ya olacaktır ya da bir daha asla olmayacaktır, çırpınıştır, istemese de gurursuzluktur. en zoru da mutlu günlerin bittiği acıların başladığı zamandır, umutsuzca beklersin gelecek cevabı olumsuz olacağını bilsen de son umudunla.
  • "belki okuyunca insafa gelir de geri döner" düşüncesiyle yazılabilecek olan maildir. yazmakla bitmez, okumakla bitmez. onu yazarken harcadığın vakti şarap içmeye harcasaydın unutma yolunu çoktan yarılamıştın be kardeşim.
  • ben yazmadım çok şükür de nedir bu trip anlamış değilim. yani ağır yazmak istemiyorum ama böyle götü kalkık, kendini bir bok sanan, bulunmaz bir nimetmiş gibi gösteren, tepede gören ve karşındakini de hakir sayan, aşağılayan; bu tarz bir maile gösterilen reaksiyon, genel hava gerçekten gıcık etti beni. hayır geçtim sevgililik ilişkisini, arkadaşlık-dostluk ilişkisi için bile yazılabilir böyle bir mail. yani ben arkadaşlık açısından mail atmamıştım ama uzun bir mesaj atmıştım zamanının birinde. ki haklı olduğuma inandığım bir mevzuydu, bunu da belirtmiştim. boyum mu kısaldı? mail değil de mesaj. burada asıl önemli olan olayın mantığı. gerçekten duygulanmış, bazı şeylerden pişman olmuş ya da karşılıklı olarak ifade edemediği, kendisini ve içteki düşüncesini açıklamak istediği böyle bir şey yazabilir. kaybettiğinden/kaybetmekten korktuğundan; tamamen kazanmak için gerekirse zorlanarak, gururunu hiçe sayarak içindekini dökebilir. sen de okursun, yazdıkları içine sinmezse veya samimi bulmazsan bunu belirtirsin. istemiyorsan de cevap yazmazsın. artizliğin anlamı yok.
  • tam olarak ilişki de değildi biten ama biten bi şeylerin ardından yazmıştım ben de buna benzer bi şeyler..

    yazarken de çok eğlenmiştim, geyiğin dibine vurmuştum, öyle ki bi türlü mesajın sonunu getiremiyordum, sonrasında da çok gülmüştüm okudukça.. karşıdaki de okuduğunda gülüp eğlenmişti sanırım..

    diyeceğim şu ki; her zaman kanlı gözyaşlarının eşlik etmediği, hesaplaşmaların olmadığı, içindeki kini nefreti mide bulantısını kustuğun sözlerin bulunmadığı devasa boyuttaki mail olabilir.. yada benim abukluğumdan dolayı benden böyle eğlencelik bi mail çıkmıştı bilemedim şimdi..

    içinde sokulmuş laflar, ağlak mesajlar da olsa yada geyik eğlencelik cümleler de olsa sahibine ait olmayan maildir.. gideceği kişiye aittir..
  • neclakukumaltindan@hotmail.com: senden bıktım veysi. ve terkediyorum
    veysi@porntubepremiummember.com: ben partner olayını aştım necla. sana başarılar
  • hala aşk acısı çekiyorsanız, bunun çıktısını alın. sayfa kenarında mail.hotmailbilmemne.com ve e-posta çıktısı altında gizlilik politikası yazısını görünce aşk sona eriyor. deneyin görün.
hesabın var mı? giriş yap