44 entry daha
  • kedinizi seviyorsanız asla yedirmemeniz gereken marka. bizim oğlan uzun bir süredir gözüme bir hayli çelimsiz görünüyordu. adama ne versek sevdiremedik. kuru mama yiyor ama yani zannedersin sadece hayatta kalmak için. dedim ben bu hayvanı biraz semirteyim. kuru mamanın üstüne biraz da yaş mama ekleyip bu şekilde vermeye başladım.
    baktım mamalar patır kütür gidiyor. neyse efenim yaş mama bitti. petshop, whiskas göndermiş iki kutu. eee dedim iyisinden de yesin çocuk. hani piyasanın en bilinen markası ya. neyse iki gün ayıla bayıla yedi. dün akşam eve geldik. anaa bizim oğlan saksıya işeme halinde. dur napıyorsun falan derken bir baktım küçük bir kan gölü. panikteyim tabi. yani çişinde kan falan var değil bildiğin kan işiyor. sabahı zor ettik. koştur koştur veterinere gitttik. dedim böyle böyle idrarında kan var. zaten herif masaya çıkar çıkmaz korkudan salınca veterinere bişi anlatmama gerek kalmadı.
    dedim 3 gündür yaş mama veriyoruz. acaba yapar mı falan dememe kalmadan whiskas mı verdiniz dedi. eğer kısırlaştırmış olsaydınız şimdi böbrek taşı olmuştu. farketmeseydiniz de ölebilirdi dedi. ya dedim 3 günde böbrek taşı mı yapar? uzun sürede yapıyormuş. bizim kısırlaştırılmadığı için ucundan döndü. 5 gün antibiyotik tedavisi. okuyanlar okumayanlara anlatsın lütfen. katim mama dolaşıyor raflarda.

    umarım reklamlarındaki kediler yaşıyordur.
86 entry daha
hesabın var mı? giriş yap