360 entry daha
  • ne çabuk unutuldu bu dizi. imdb de puanına baktım: 6.9 a inmiş. üzüldüm doğrusu.

    ally mcbeal , 90 lı yıllar uçup gitmeden bize son hediye idi. herkes gibi ben de çok sever, cnbc-e'de izlerdim.. özellikle ilk 3 sezonunu büyük bir ilgiyle takip etmiştim. hem de evimdeki küçücük 37 ekran tv ile. duru boston görüntüleri, evlere şenlik mahkemeler, güzel müzikler, başarılı yan karakterler, ilginç bir mizah. ally'nin deliliklerini saymıyorum bile. ama üzerinde duracağım bunlar değil.

    en çok da o insanların iş çıkışı bir yerlere gidip eğlenmelerine imrenirdim.. dizi hakkında altını çizdiğim tek yorum budur...bahsettiğim "iş çıkışı eğlenmeler" bizde pek olmaz. yapanlara da hovarda ya da "gözü dışarda, evini ihmal ediyor" falan derler. oysa kadın-erkek mesai arkadaşları ile iş çıkışı bir yerlere gidip nefeslenmek, o günü yorumlamak, biraz patronu eleştirmek vs vs..keyifli olur gibi geliyor bana. bizim milletin aksine yunanlılar bunu çok yapıyorlar. neyse.

    yine çok sevdiğim başka bir dizi olan the practice in "anti" si olan allymcbeal çok çok güzel bir dizi idi. dünyamıza hızlı girdi ve hızlı bitti.
93 entry daha
hesabın var mı? giriş yap